TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

terpadam komen

Assalammualaikum.

clap clap*
bestnya bila komen dalam blog sendiri terpadam.
Dalam 100komen juga lah terpadam
ini padahnya bila lapar da buka blog.

so,MAAF ye komen dari 4 Januari 2013,eca TERPADAM secara TAK SENGAJA.
sekarang CARI JALAN nak re-cover balik semua KOMEN tu,
eca try cara ini -> Tutorial

tapi,masih tak berjaya!!!
Kalau korang ada cara LAIN,just let me inform oke~
THANKS IN ADVANCE!



entry kelam kabut!yeah~

15 comments:

  1. rasanya boleh dapat balik..sebab baru2 ni...mama arina terpadam 100 entry...

    dan dapat balik...nanti kena tggu mama arina update tutorial..hihih

    ReplyDelete
  2. adehhh..tpdam plak dh..ni mesti kerana terlebih tgk coding ni..hihihi..ayut tak dpt membantu..sbb mmg tak reti..

    ReplyDelete
  3. alamk x dapek nk nolong ni !

    ReplyDelete
  4. owh tutor tu rasanya bukan untuk recover. Tapi lebih kepada kita sendiri yang komen. Tapi ayat kita copy dari original komen dan nama pengomen yang asal yang di send ke inbox email kita. Tapi kita sendiri yang buat. Cara tu melecehkan.

    ReplyDelete
  5. heheheheh!!!!!
    xpa xpa!
    nnt cuba ko try tepadam entry..
    hihih

    ReplyDelete
  6. Owhhhh... MA mmg delete kalo kt inbox. Jadi, kalo hilang, xleh recover?
    ~jgnlah hilang...

    ReplyDelete
  7. macam mana boleh terpadam tu eca??

    ReplyDelete
  8. owh blh recover blk ye? thanks sbb bagitau

    ReplyDelete
  9. huhuh naya ni..shida try crikn nnt yer..

    ReplyDelete
  10. p€rnah t€rpadam juga tp cuma 1 saja

    ReplyDelete
  11. sama la..dah padam satu entru dengan 20 komen rasa sayang pulak.tak tahu nak dapatkan balik cemana..

    ReplyDelete
  12. syg betul kalau dh terpadam kan..hrp2 ada la nanti tutorialnya..

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*