TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

CPUV da credited!.

Assalammualaikum.

lama tak update cerita pasal nuffnang..Dek kerana begitu busy mengedit blog,blog pun jadi slow emotion.Lepas tu,sejak bertukar template lak,iklan nuffnang pun jarang-jarang muncul..sangat sedih.Last few weeks sebelum akhir bulan Januari 2013,kesemua CPUV eca termasuk CPUV yang paling lama bertahan dah credited.Terus eca pun ambil keputusan cashout untuk bulan Januari 2013.


so far,earnings boleh la lepas bayaran broadband bulanan eca..kalau macam ne tiap-tiap bulan kan BEST.tak yah fikir sangat minta duit dari parents =.="

firstly,eca nak minta maaf...tidak membalas kunjungan dan tak update entry-entry.Actually dah banyak entry dalam draft,tapi kerana malas nak transfer gambar dari vivaz ke laptop,tu yang entry semua duk jadi pekasam...hikhikhik.Doakan mood blogging ne seperti dahulu.

++ sekarang banyak tempahan edit blog.Kalau korang nak,boleh masuk dalam list tuk bulan Februari.

penat & tiada keja lagi & kawan masih mengharap eca jaga butik dia dengan gaji RM550...gaji macam tu RM550,tambang bas eca gi butik dia tuk sebulan da RM80 tau...macam mana nak savings kan?!
=.="


#mohonlah nuffnang beri CPUV lagi...banyak lak cerita meleret.hahahaha =P

PESERTA-PESERTA Segmen Bloglist.........nanti eca UPDATE yer =)

16 comments:

  1. akhirnya....mintak2 la ye eca pasni ada lagi be dtg jenguk sini..

    ReplyDelete
  2. nur juga mohon perkara yg sama..hihhi

    ReplyDelete
  3. wah. mesti byk nie duit eca dpt dari nuffnang :D

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah ada jugak rezeki nak cashout... sekarang ni xboleh memilih kerja sangat. dah ada tempahan edit blog tu alhamdulillahla. bekerja dari umah je eca xyah nak pikir transport, makan minum kat luar...

    ReplyDelete
  5. harap2 ada be feb 2013 yang menjelma =)

    ReplyDelete
  6. Bestnya...bagi tips camne nak dapat CPUV ni. .takpernah dapat pon

    ReplyDelete
  7. tahniah dik !
    x rugi berblog kan ;)

    ReplyDelete
  8. bestnya dpt income dr nuffnang! saya blom pernah dpt cpuv. nak katakan ranking dan traffic teruk, ada jer kawan2 yang ranking dan traffic lebih teruk drp saya yang dpt.. musykil jugak yer mcmana nuffnang ni pilih utk bg cpuv

    ReplyDelete
  9. takpe..nnt ada lg utk eca punye ^^

    ReplyDelete
  10. ohh nuffnang, cepat bg durian runtuh kat eca... heeeee

    ReplyDelete
  11. wah tahniah eca...sy nak mintak eca buat tutorial cara2 nak dpt cpuv... boleh ke?

    ReplyDelete
  12. lepas ni ada lagi CPUV yang akan singgah..

    ReplyDelete
  13. sy pun xfaham cara mcm mane nak dptkan cpuv tu..hari2 buat entry..
    bg info skit.terutama utk update survey tu..

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*