eu,banyaknyerr....


erk,,,tekanannya dengan segala2nya...terutama yg ku beri nama ENCIK NOTA!...
ok ok ok...ENCIK NOTA yg aku maksudkan bukan seseorang yg bergelar lelaki oke!.
ianya adalah nota2 aku tuk subjek yg aku amik semester ini....berlambak wei~.
ne hasil turun-temurun dari senior2 aku la neyh...
erk,lupa nak ucap THANKS senorita!...anda telah memudahkan hidup saya.xyah nak buang duit g nak print out n copy all notes~...tpi nak kena print juga notes yg xlengkap~.~
today,xde class...so bangunnya jam10 pagi...*besala kan budak2 kecik.tidurnya lewat jam3,bukan pe,study subjek FACEBOOKOLOGY dan BLOGOLOGY la katakan...betul ke x???
heehee.hanya insan yg bergelar pelajar sahaja mengetahuinya...hari neyh sibuk g copy notes kat kedai,,then sampai je ruma da start susun ENCIK NOTA mengikut subjek dan chapter....
ENCIK NOTA yg sedang menyemak di atas meja study aku....*addict to pink*
tekanan tul ngadap ENCIK NOTA yg begitu banyak dan bertimbun2....tulung la aku weei.da xlarat mata ne tgk notes..bru tgk?,,,klu da mula study?mcm la jawabnya erk?
STRESS aku kian bertambah bila aku dapat jadual baru aku wei!...
2 kelas aku jam 5 petang ke jam 7.
yuhuuu,tgh berfikir la sapa la nak temankan aku balik neyh???
klu pg kelas xpe lagi,terang dan sentiasa terang je....nak balik ruma?....
hopefully ada la insan yg baik hati antr aku pulang ek...ruma aku mmg xjauh sgt dri kolej,
tpi...gelap la nak lalu...tmbh2 anjing yg kdg kala berkeliaran.kalau ada kawan,xpe la.ne aku sorang2 balik.mcm lai tue?da tue,,,kalau la kolej pindah nanti,lagi la jauh dari ruma aku.
MAMA,adik mau nanges suda ne.bagi adik bawa keta bole x?...hahaha,,,,mak aku bagi ke x tue ek?hopefully la ye mak aku bagi.haahaa.
oke!sampai sini je la aku merapu-rapu kali neyh.
aku da takde idea nak membebel apa lagi.ahaxz.
see u a.s.a.p. yerrr..
salam.

5 comments.. read them below or add one

haidi takeAfoto haidi takeAfoto 23 September, 2010
salam..pelan2 kayuh ek...sure leh abisnye study tu..just kuarngkan berfesbuk ek...hehe
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 23 September, 2010
hehehe.da kurang da neyh *agaknyer la*... =))
diriku diriku 24 September, 2010
he2..byk sgt note 2 smpai penuh meja
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 24 September, 2010
hehehe.baru nota 1subjek tue =))
MIMIE AIZA MIMIE AIZA 28 September, 2010
hahaha.. itu perkara biasa

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*