hujung minggu @ Kg. Lubok


assalammualaikum readers tersyg~.~
ari ne nak tulis entry..kesinambungan entry yg lalu.....
kita ceta lagi pasal percutian sy d kmpg lubok!...
HARI KEDUA(Sabtu.25hb September 2010)
.....bangun pagi.gosok gigi.dan mandi =))
.....da bangun,kami pun bersiap2 tuk membantu apa yg patut d rumah pengantin.
.....pagi itu,kami dihidangkan dengan nasi goreng,ubi rebus + ikan masin.pehhh.layan beb!
.....then,kami pun membantu apa yg patut.
.....da bosan tolong-menolong di sana...kami pun mengambil peluang berjalan2 ke jeti yg berdekatan...syok2 lepak d jeti...ada sorang abang ne mempelawa kami tuk menaiki bot!..yippi,suka giler..ronda2 kt laut jap sambil amik buah pidada (buah ne rasa dy masam2 cm mangga,keras cam jambu batu..)
.....balik je dri laut,kami pun blk ke ruma tuk menikmati makan tengahhari..then,duk2 lepak d ruang tamu..mau karaoke pun xdpt coz sound xde secara tiba2...so,kami pun amik kesempatan meronda-ronda kampung sambil nak tgk matahari terbenam...
pe yg best kt kmpg neyh pd hari kedua?...
1)dpt g laut...
2)mkn buah pidada...
3)dp ronda2 keliling kampung...
4)beli burger and mkn ramai2...
5)mkn abc + mee sup campur kt gerai...
6)beraya kt ruma pakcik makcik =))
7)tgk matahari terbenam...


MALAMnyer....
malam tue ada acara BERPACAR..lebih kurang la juga acara BERINAI di sesetangah tempat.malam tue ada pertandingan menari.so,kawan2 aku pun join and they win.aku?hehehe...malu wei nak menari.dlm bilik boleh la ~.~
tidak ketinggalan pada malam tue...ada alunan gambus again =))
orang kampung tue mmg addict kali kan to the alunan gambus...hehehe
tpi best apa..smbl joget2..ewahhh ^^


oke....jom2 tgk gmbr kami mlm tue oke =))

jom main gambus =)

ini adalah kami.

bahan2 tuk acara BERPACAR.

pengantin =)


 oke..nnti kita jumpa g..nak tito dlu..nyte nyte nyte =))

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*