ucapan untuk BUDAK LELAKI TAK CUKUP UMUR ITU!


amaran keras kepada budak lelaki!..
oke.aku taip dengan clear ya..BUDAK LELAKI.even ko da wet dream ka tidak.aku tetap nak gelar ko BUDAK LELAKI.eu,,untuk pengetahuan ko..aku heran la kenapa wujud orang macam ko kat dunia ne..terutama campus life aku!.ko tau tak,aku da tungkus lumus siapkan assignment group kita tue sbb aku da consider sgt yg ko tu sakit, tak dapat nak gerak konon!.tapi bila urus pasal duit,ko la di hadapan tanpa rasa malu dan segan.da tue siap text aku gtau ko nak tangguh assignment kita tue.plez la,,sir da bagi duedate submit la tepat waktunya.da la tak bagi kerjasama,ko tunjuk belang lagi depan aku.tau la kitaorg pinjam PD ko..tapi bila nak minta balik,tanya la elok2,ne post kt FB with all the CAPITAL LETTERS dan TANDA SERU banyak-banyak.aku da la tengah hot dgn bf aku,tmbh2 pla BUDAK LELAKI ne tagih2 pendrive dy mcm tue.heh!aku taknak la simpan pendrive ko tue lama-lama.its viruses oke.buat sakit ciklappy aku jer.da tue siap wat status kat FB mcm perempuan.yerkk,i nak muntah tau.kawan-kawan aku yg pompuan pun xde la sampai nak post2 status cari gaduh kat FB mcm tue sekali.Siap remove aku dari fren list dy lagi tue..tolong la sedar ne salah sapa oke!...remove je la aku,esok2 aku nak block ko..siap report nudity kt FB.padan muka ko sana!...nasib baikla kawan-kawan aku tolong tenangkan aku.ooo,one thing yg aku suke,,dy ajak gaduh siap bawa batang paip segala..aduii,u ne butu ke puki...tolong la BUDAK LELAKI...tolong jadi dewasa,tak usah nak berlagak manja.ur family tu nun jauh kat sana.family i berlambak oke kat KK ne setakat nak gaduh-gaduh.plez la ya!!!!.dan benda paling aku suka...dy bukan setakat datangkan masalah dengan aku bahkan juga group members subject lain.agak-agak time presentation nanti ko berani tak datang dekat aku tanya elok-elok.hahaha.aku tunggu je ko datang sujud dengan aku.hahahahaha.
syok weeiii entry aku kali ne.full dgn kata-kata lucah..dek kegeraman aku dengan budak itu!...hahaha.

p/s: BUDAK LELAKI...kalau ko baca ne,aku suka sangat2 tau.nak kiss ko kat muka guna kaki aku.ada berani? ucapan untuk BUDAK LELAKI TAK CUKUP UMUR ITU!

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*