exam oo exam


nak exam nak exam nak exam

yeahh..cik asha nak duduk exam da >,<
isnin ne..exam budak2 UNIRAZAK.
saya da 4 semester study kat sini.
da 3 kali exam sy lalui dan yang ke-4 akan bermula....
*nervous*?...ooo tidak~,~
haha.maaf atas keangkuhan itu.
hanya itu yang boleh saya lakukan supaya saya tidak neves!!!
kadang-kala saya macam takde perasaan jer nak duduk exam.
haha.agak menyampah dengan statement itu.

sy sebenarnya tak sabar nak exam.
bukan apa,da habis exam...kan cuti semester,
even,cuti kitaorg sebulan je..at least boleh bercuti kan.
sy akan start exam 29/11/2010 dan habis 9/12/2010
yang bestnyer exam kali ini....habis je exam trus g tgk wyg~,~
ceta narnia da main kat panggung wayang berdekatan >,<
sure,itu akan saya jadikan 'award' buat saya sempena exam kali ini :]

tips tuk duduk exam for u'll:
*baiknyer hati cik asha kan bagi tips*

1. baca soalan elok-elok.bukan takat baca je..kenala paam kehendak dan keperluan setiap soalan....kalau xpaam?.panggil lect korang suh dy explain.
2. jawab soalan baik-baik.
3. pastikan sume soalan korang jawab.
4. jangan biarkan soalan korang xberjawab..xdapat nak jawab?..korang salin balik soalan tue.manala tau,ada markah kesian *ada ke mcm tue?*
5. bawa botol air g exam hall sebab tak pyh nak kuar2 g beli air..then,minum air tue setiap masa.pas beberapa minit..korang pasti rasa nak kencing..hah!..tym ne la p amik kesempatan meniru kat tandas!.
6. jangan bawa makanan.korg xde masa da nak makan kat exam hall.tapi kalau ada makanan tu,baik korang agih2 kat penjaga exam korang.pas tue,wat la senyuman kambing korang tu tuk minta jawapan exam.haha
7. pastikan pen-pen korang cukup.satu subjek,satu pen!.*tamak gila*
8. bawa kalkulator tuk soalan yang melibatkan pengiraan.xde kalkulator,xpyh masuk exam.
9. SLIP exam n MATRIC card jangan lupa.tak pasal2 korang kena suh keluar I xnak tanggung.....
10. kalau tak dapat jawab.keluar je la.tak pyh nak bazir masa.haha

*tips kat atas tak boleh pakai oke.sebab ianya hanya mencarut.
sila TAPIS sebelum mengaplikasikan ia*

oke..ne ada something nak share dengan korang;

 four things BOYS do in the EXAMINATION HALL
1) counting the Fans and Tube lite.
2) Reading the name of their PEN
3) thinking of studying seriously for the next EXAMINATION
4) Counting the Girls

four things are GIRLS do in the
EXAMINATION HALL
1) Write
2) Write
3) Write
4) Write
even not correct 
oke la..da cukup rasanya cik asha mencarut kali ini.
da xde idea nak tulis apa g.
sekarang nak study tuk paper isnin ne..
esok pula nak kena g kenduri kawen kazen
da lah majlis malam ne xpegi...*kazen derhaka!*
hahaha,jangan salahkan cik asha oke...her parents yang tak bagi dy p malam ne..
kena suh fokus tuk exam~.~

last but not least:
sila doakan kebahagian cik asha dengan yang tersayang iaitu paper examnya.haha

 
psstt: next entry ingat nak tulis pasal c dia?..korang nak baca tak love story cik asha?.

2 comments.. read them below or add one

ecadwinkyasha ecadwinkyasha 29 November, 2010
tq sist.....neves gila neyh *kunu la*....

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*