award lagi *-*


bangun pagi,,gosok gig..cuci muka..terus mandi...
wahhh,ne lagu feveret saya masa jadi cigu sandaran ari tue....
masuk kelas tahun 1 pagi-pagi,memang dah suruh budak-budak tue nyanyi lagu neyh,
serius I minat gila....opss,jangan ingat I minat gila dengan lagu tue pulak yer!!!.
I minat gila dengan suara budak-budak tahun 1 tue...
rasa-rasa sekarang da tahun 4 kot mereka itu.
lama tak berkunjung ke sana..rindu pulak!!!.
...sila abaikan luahan diatas...sebab nak ceta gembira pulak...
bangun pagi neyh,,p dapur minum air putih ye kawan-kawan,baru nak CERGAS.kalau boleh minum air yang sejuk sikit...tak payah minum banyak-banyak yer..minum sejuk pagi-pagi tak baik untuk kesihatan!(perasan jap jadi pakar kesihatan!haha)...ingat lepas tue,nak sambung tidur,biasalah kan musim cuti...bangunnya jam10 ya kawan-kawan.haha(dasar pemalas!)
bila mata ne da tak dapat lelap balik...bila adik & cousin I da bertempik tengok kartun kat  ruang nonton yang mana ianya berada TEPAT depan bilik....sure la I puwn tak dapat nak sambung mimpi kahwin dengan Amri Yahya.(oke,perasan lagi).jadi perkara terbaik ialah ON LAPPY....cucuk broadband kesayangan....dan ONLINE.bila buka blog,tiba-tiba ada seorang mamat ensem singgah blog sambil berkata "Tahniah.Dapat award..."dan I puwn seperti biasa:
ala-ala Lisa Surihani terima award,senyum sampai telinga,,lambai-lambai manja kat peminat..naik pentas,nampak Oprah tengah pegang trofi dalam hati cakap.."Owh Oprah bagi trofi,bangganyerr!"....oke,itu angan-angan yang tak tercapai dek akal =.="

jOm tengOk award kemenangan I oke...



jOm sesi temubual belakang tabir bersama Awal Ashari(perasan lagi!)
1)Apa pandangan anda tentang blog Catatan Loqman Hakim?
    blog yang bagus,intipati berisi.dan pasti akan berjaya dalam dunia blog =)

2)Boleh ceritakan sikit pasal blog anda(Jangan lebih 100 pp)
    blog I kaler pink.tu jer.haha

3)Tujuan utama anda berblog?
    tempat nak tulis apa yang terbuku dalam hati.ngeeee.ayat ta ble blah!.haha


ucapan buat cigu akim:
cigu,I da wat homework oke!.hehe.moga2 cigu sihat kat sana.mekaseh da bagi award ne.nanti I tempek banner neyh k!...btw,tq sebab da follow kita balik *-* 

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*