•Day 07 - A picture of someone/something that has the biggest impact on U.


check out benda2 yang memberi pengaruh dan kesan tersangat lah besar kat 
dalam hidup seorang ASHA.haha!.


cik lappy berjenama Acer Aspire 4715Z.
dibeli pada tahun 2008 dengan duit gaji pertama.
kos:RM1699++
setakat ne penah beberapa kali memberi masalah tapi tak de la besar sangat dan masih boleh diatasi.hehe ^-^ 
sangat sayangkan cik lappy.

dan benda kecik yang melekat kat tepi cik lappy tue.
encik broadband.BF tersayang Cik Asha buat masa sekarang.
love u encik broadband.muaahh!
dulu guna digi broadband...tapi skrg beralih kpd celcom broadband pula >,<

p/s:Sila Abaikan background dalam gambar tersebut =.="
next..my cik hp.
ne pun beli dengan gaji pertama.
kos:rm550 jer.*murah kan*
bestnya hp neyh??
-boleh 3G dengan encik bakal ROOMATE seumur hidup.ahaxz.
-ble dgr mp3.
-ble amik pic dgn 2.0mp jer.xlah bagus sangat tue oke!
-ble main game tenis bila boring.haha
-paling penting boleh SMS,MMS,3G dan calling2 bila ada kredit.haha.




duit!duit!duit!.
cakap kat saya sapa tak nak duit?
cakap kat saya sapa yang cakap duit tu tak penting??
cakap sini!!!!
duit tue penting oke!
terutama untuk masa depan yang CEMERLANG,GEMILANG dan TERBILANG!
sebab,tanpa duit..
-cam na nak bayar yuran yg mahal kat UNIRAZAK tue...PTPTN xcukup oke!
-cam na nak bayar sewa ruma,bil2 tue?...
-camna nak beli makanan dan so on?
-dan...camna nak beli DLSR pujaan hati tue??
ah!..tengok besarkan pengaruh duit dalam hidup I???hikhikhik^^

yang ne...memang lah pengaruh besar.
ne la dya*buat yg xtahu*..
tempat Cik Asha menuntut ilmu.
UNIRAZAK Sabah(SIDMA COLLEGE)
sekarang da masuk sem5..means ada 5 semester sebelum tamat pengajian^-^
tak sabarnya....


ne..antara yg memberi pengaruh kat dalam hidup Cik Asha.
nak tahu tak apa short term goal tuk bulan ne?.
tunggu next entry oke!

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*