Khairul Fahmi Che Mat bukan I punya BF.


tajuk entry mungkin akan buat Cik Aimie Harmelia tersenyum.
dan mungkin,akan guling-guling atas katil beliau.
pas tue,muncullah Hero Harimau Malaya berjersi nombor 22.
bersama-sama Piala AFF Suzuki ditangan...
TIBA-TIBA:::

*lagu Hindi berkumandang.*
*latar uda berubah ke sebuah ladang anggur*

.....................tuttttttt,da hilang idea pula,sebab lagu hindi yang aku dengar tadi lagu sedih.
(sialnyer lagu,wat aku nanges jer!)..hehe.
sambung balik.....

seperti yang tengah hangat kat serata dunia,kemenangan Malaysia dalam Piala AFF Suzuki menjadi topik hangat dimana-mana.dan dek kerana kemenangan itu,PM telah mengumumkan cuti umum pada 31Disember2010.
Cuti yang tidak akan memberi makna kepada saya sebab mood masi mood cuti,hehe.

Khairul Fahmi Che Mat ditabalkan sebagai Hero Harimau Malaya kerana berjaya menjaga pintu gol Malaysia dengan jayanya,even kena bolos 2 kali.xpe xpe.
dan TAHNIAH juga kepada  Safee Sali kerana berjaya dinobatkan PENJARING TERBANYAK...
terbaik dari Malaysia tue.........

sekarang ne sume blogger pun sibuk nak update pasal mereka neyh..
tapi apa-apapun jangan lupa singgah blog awek Hero Harimau Malaya ye.kat sini.
dan kalau nak tengok yang menarik sepanjang perlawanan Piala AFF Suzuki,
jom check official website kat sini.

jom kita cuci mata pula tengok gambar sweet dari Khairul Fahmi Che Mat dan bakal isteri beliau...sila doakan buat mereka berdua....

sorry amik gambar anda berdua =)

damn!..they so sweet together...so sweet.so,
SILA JANGAN GANGGU KEHIDUPAN MEREKA...
SILA DOAKAN KEBAHAGIAN MEREKA oke!..


>,<
update jap pasal bola.
tiba-tiba rindu Amri Yahya I tue...
erk,,,orang cakap kalau kita rindu seseorang,orang tue akan rindu kita gak.
means,dy pun sedang merindui I kan?...hahaha
*ayat ta ble BLAH!*
*entry puwn tak ble BLAH gak!!!*

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*