ecayangbengong!


haha.amik ko...tajuk entry da melambangkan sifat tersembunyi diri sendiri!.
oke fine..I bengong!tak tau apa itu bengong?...haha,I pun tak tau..lu orang pikirlah sendiri!.
see...I bengong kan?!.

mood I tak menentu sekarang!.dua hari rasanya I tak online,so,agak ketinggalan segala berita dan cerita yang berlaku dalam facebook & blog.then,when I online,dapat email dari Cik Yaya.dy email pasal cara pembayaran untuk baju Geng Blog Pink....so,I pun sangatlah teruja nak kan benda tue kan...I pun pigilah Maybank2U.nak login tue punya ceta...Ya ampun!..I da bengong lagi...sebab I lupa username I..password I ingat,sebab pakai password yang sama tuk email-email I....disitu la I jadi bengong lagi....tak tahu nak buat apa!.I told my friend about this..sume suggest call MaybankCareline.then,I call lah..tunggu punya tunggu....sampai I malas nak tunggu,cek-cek krdt habis rm1.30....ne kalau guna kredit tu tuk msg/call my friend,banyak da story-story tau!.yuhuu!...malas la gini~,~

dahlah gitu kan,sebelum tu I lagi la bengong.....tak patut betul I neyh!..tertinggalkan kad pengenalan & maybank kad I kat rumah sewa...huhu,betul-betul la bengong kan!.actually jumaat lepas,I kuar dengan kawan I.So,I bawa IC & kad bank(sebab nak amik duit tuk tambang balik)....I masukkan kat dalam kocek seluar je,kawan I tue marah gak kat I,suka je sumbat segala kad dalam poket seluar...I bukan sengaja,,,I malas nak bawa dompet besar tue..lagipun malam tu kawan I yang belanja.So,agak malas..kang beliau kutuk pula dompet pink I tue.hehehe.harap-harap housemate I sorang tu balik kampung cepat..dapatlah I IC & kad bank I tue...hehe.


so,entry bengong berakhir disini.
chau~ ecayangbengong!

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*