a great bday party ^-^


salam.
yeay..hari ini I da melangkah setahun lagi.
da 22tahun da noks...tapi perangai still cam kiddo.
tak kisah,yang penting menjadi diri sendiri kan.
tepat jam 12 tengah malam....housemate I (Patmah) buat2 cari gaduh dengan I.
eh,aku sekeh gak budak neyh..tym tu I tengah sibuk meseg-meseg dengan encik TLDM.
(nanti I ceta pasal encik TLDM k!)...
tengah duk busy-busy meseg dengan encik TLDM,dia datang CARIK GADUH dengan I.
then,kawan-kawan lain pun ikutlah backing-backing semua..
NAK CARI SALAH I la tue..then,dorang ajak gaduh di gelanggang.
hah!..kat situ I da dapat rasakan SOMETHING oke.
then,I buat keputusan masuk rumah.
lah...dorang pun masuk..'adegan' gaduh-gaduh itu diteruskan jugalah.
I kan COOL.so,I ne diam je lah..tapi tengok muka kawan I dah macam tak tahu nak kata apa.I pun COOLkan diri neyh...pastu..ntah dari mana kawan-kawan yang lain datang....siap bawa 'tepung'..telur..air..simbah kat badan I....huh!.kotor gila tue.satu rumah kotor...
then,dorang nyanyi la lagu birthday buat I.
TERHARU I.rasa nak nanges je..tapi biasalah...kan I ne TAHAN.haha

MANGSA KEADAAN a.k.a Birthday Girl.

Abu pegang KEK bday I.sedap tau *-*



next,I buat keputusan makan-makan kat luar rumah..kat gelanggang basketball kat depan ruma I lah.tengok syok-syok makan..datang pulak encik SAPAM.kepada yang tak tahu apa itu SAPAM...SAPAM merujuk kepada SECURITY.bahasa Indonesia kot tak silap I.

SAPAM:erm..jangan bising sangat disini.
PATMAH:eh..jom la makan sekali...(sambil tunjuk nasi lemak)
SAPAM:tidak pa..terima kasih(dan berlalu pergi)
RAINBOW:bah.xpala kalau kau tolak rezeki.
...setelah SAPAM berlalu pergi...
RAINBOW: Patmah,kenapa kau ajak....
PATMAH: ishh..ajak-ajak ayam bha tue.
RAINBOW: aku pun mau ajak-ajak ayam jak.nasib dia tak ikut.Kalau tidak..BANYAK SAINGAN.hahaha.

itulah kawan-kawan I...gila dan sangat gila.TAPI I sayang mereka.
lepas makan..adegan 'main-main'...
main apa?..jangan dok fikir perkara lain yer..
kami main MUSANG+AYAM...dengan lagu ATOK HARIMAU.I pun tak tahu la apa nama permainan tue.yang penting BEST.syok-syok main...datang lagi encik SAPAM.

SAPAM:...baliklah rumah ya.sebab ada suda orang mengadu kamu bising disini.
kami:..bha.kejap lagi.
SAPAM:...sebenarnya selepas jam12,tidak suda boleh berkeliaran diluar ruma neyh
kami:...BAIKLAH.

disitu I confius..lepas jam12..tidak dibenarkan berada diluar kawasan rumah masing-masing.
Yang duk dating sambil ringan-ringan kat gelanggang tiap-tiap malam tu BOLEH PULA.
Yang duk MEROKOK-rokok sambil bercerita tue boleh pula.
KONFIUS I dibuatnya.
tapi walau apapun yang terjadi...itulah bday party terbaik buat I.

Thank to ALL yang menjayakan ya..
to my housemate..siap beli kek lagi.thanks.
to abu,ady&mat yang datang..thanks for the Nasi Lemak.
to all yang wish kat FB,FS & TAGGED.
to all yang antar SMS wish bday.
to all yang da call tuk wish my bday.
Thanks semuanya.
oh yeay..thank juga buat BESTIES I.Shirly sebab belanja makan tadi petang kat SR.
dan esok,BESTIES I lagi nak belanja makan.even hadiah tak banyak..tapi I kenyang.
diet tak menjadi la gini.huhu!
okelah.layanlah gambar-gambar semalam oke.

mereka juga menjadi mangsa.

patmah,shida,rainbow,matt

.saya suka.

via webcam.

me&rainbow

me&shida lalink

I do love this pic.

aji,rainbow,matt

selepas mandi.sempat amik pic sebab pintu bilik TERKUNCI.


sekian saja entry dihari kejadian.
erk,sila abaikan muka-muka COMEL di atas.
chau~,~

4 comments.. read them below or add one

Abhamz Abhamz 18 January, 2011
salam, SELAMAT HARI LAHIR...semoga ceria dan sihat sentiasa...
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 18 January, 2011
@Abhamz
salam....terima kasih...doakan segala yang terbaik buat saya.
Puteri Zaza Puteri Zaza 19 January, 2011
wa bestnya lama tak rasa kena cream kek tu..ahak2..eca sama umur dgn zaza la..tp ber'akak' bagai kan kita...hahaha
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 19 January, 2011
@Puteri Zaza
ye ker?..tak perasan pula yer.
hehehe.awak kawen awal sgt..tu a kena pggl 'akak'...hehehe.
pas ne nak pggl puan zaza la.hahaha

eh eh,,bukan cream cake tue..tu tepung beras+air...cian kat I kan.

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*