TERIMA KASIH


seringkali kita lupa untuk mengucapkan TERIMA KASIH.
kadang kala,tidak terfikir pun nak ucapkan TERIMA KASIH.
dan....bila ucapan itu sangat mudah,kenapa sukar untuk kita mengucapkannya?.
FIKIR-FIKIRKAN dan SELAMAT BERTERIMA KASIH.

haha.
permulaan entry yang mungkin menarik.diULANGi..MUNGKIN MENARIK.
so,kesimpulannya..I memang suka syok sendiri erk?.
oh yea...kenapa dengan I neyh?..
tetiba pula bermukadimah  pasal 'terima kasih'.
sila sepak dia.oke.sepak dia jauh-jauh g kem encik TLMD kat Lumut ble?.hehe

oke.sebenarnya,I nak ucapkan TERIMA KASIH buat seseorang.
'seseorang' itu adalah FOLLOWER ke-100 I..
jom tengok siapa kah insan bertuah itu......


nama dia encik ABHAMZ.
jom tengok blog dia disini : |link|
blog dia banyak info yang boleh dikongsi bersama.terutama soal ilmu agama.memang SESUAI untuk I yang agak kekurangan dari segi ilmu agama.
so,kepada encik Abhamz..
TERIMA KASIH kerana menjadi FOLLOWER ke-100 saya 
*-*

2 comments.. read them below or add one

AnonymousAnonymous 19 January, 2011
follow & blogwalking...

kalo free meh la jenguk belog ai..

salam kenal!(^__^)
King Of Panda King Of Panda 20 March, 2011
follow also ~ ermm kalau jadi orang ke 193 follow x leh popular ke?? haha

salam kenal jugak ^_^

free ke x free ziarah2 la blog saya.. haha

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*