alhamdulillah sumenya selamat.


assalammualaikum sume =)
hari mood happy dari semalam lagi *-*
Last nyte,I chat dengan my anty,she's waiting time to deliver her baby....same goes to my sister.My elder sister pun menanti hari nak 'deliver' her 1st baby.actually,I target she 'deliver' on her bday (3rd February)...Kemarin,dy masuk hospital.My parents & adik suda dekat situ.Then,this morning,my brother in law call me,tanya kalau nak ikut balik KB ke tak,sebab my sister dijangka akan deliver around 2pm.I puwn terfikir nak ikut balik...tapi ada kelas jam5 petang ne.Berfikir nak 'tuang kuliah'..hehe.tapi my mom cakap tak pe la..nanti boleh balik tengok baby.yer..nanti I nak balik tengok baby!tak sabar ne nak tengok baby.
tak sabar nak tengok my niece...hehehe...baby,tunggu anty balik kampung dulu.I kalau boleh nak pegi balik sekarang..tapi apakan daya,tuga sebagai seorang pelajar harus didahulukan....
nanti I upload gambar baby kan...tak sabar!. alhamdulillah sumenya selamat.

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*