assignment yang berlambak-lambak


assalammualaikum.
hah,kali ne I nak cakap pasal assignment I yang tengah berlambak-lambak untuk diselesaikan.Bagi yang tak tahu,sekarang I dalam semester 5,jurusan pendidikan kat UNIRAZAK cawangan Sabah.jom tengok list assignment I.

assignment #1:
Research In Education.
group I pilih tajuk 'the effectiveness ICT in Education'...chapter 1 da siap da...ada lagi 4chapter rasanya.Assignment ne nak kena bentang kat kelas.End of the presentation baru boleh buat report dan hantar.

assignment #2:
Innovation.
ne pun kerja berpasukan juga.YEAH!.semangat....tapi actually kami belum mula puwn.hehe.dan kat sini I nak minta jasa baik korang tuk tolong I fikirkan satu games yang memberi kebaikan kepada kita.contohnya games sodoku*salah spelling kan*...bagi la idea ek.betul2 da kering idea..nak kena gali lebih neyh!.

assignment #3:
Testing In Education.
kerja kumpulan juga!..kali ne menuntut kami ke sebuah sekolah terkenal la juga kat KK ne tuk buat test.So,kami pilih subjek English tuk budak-budak Tingkatan 2.hari Isnin ne kami nak g sana.hopefully xde apa la yang akan mengganggu perjalanan kami dalam melaksanakan misi ini. :)

assignmnent #4:
actually bukan lah assignment..sebab ne adalah quiz tuk Public Speaking.which is..kami  kena bagi 2minit tuk buat speech.apa-apa je...I bercadang nak buat tajuk 'my blog' ataupun 'my friends'...masi tercari2 info yang boleh I selitkan....hehe.

oke...4 je kan.sebab satu subjek iaiti Cognitive masi xde assignment..cepatlah! I tunggu tu.....

chau~ assignment yang berlambak-lambak

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*