BERJAYA MEMPROMOSI BLOG SENDIRI *-*


.assalammualaikum.
hari ne I ada quiz tuk PUBLIC SPEAKING which I kena present kat depan kelas.So,I make up my mind to TALK about MY BLOG.yearr..sambil-sambil I nak present and amik carrymark tuk subjek tue,boleh la kan I PROMOSI BLOG I.betul ka tidak? =)

actually,I betul-betul nervous tadi..bukan apa,I takut my classmate taktau pun pasal blog neyh...nanti takde la pula orang nak support my speech kan?....I pun memulakan mukadimah  dengan memperkenalkan apa itu BLOG.dan I nak berTERIMA KASIH kepada pakcik WIKI's sebab bagi maklumat yang berguna.

Then,I talk about my blog..why am blogging..what am writing..when I starting blogging.Then,I talk about the PINK kaler in my blog..guess what...they do like it(some of them are not!).haha.

next..my OTAK was JAMMED.haha.sebab I dont know what I wanna say.Then,I remember the top blogger.I start mention few name..but when I said about KHAIRUL FAHMI CHE MAT's gepren...all of my classmate are interested.hahaha.Then...I start to talk about Elia's Blog.....

Finally,I done with my presentation which am not too ready to do it =)

p/s: no picture available.haha.just video.try to update it later a.s.a.p
p/ss: i miss my TTM..really miss him rite now.but he tOO busy with work =(
p/sss: I donno when to update about THE BUDDIES.


chau~. BERJAYA MEMPROMOSI BLOG SENDIRI *-*

3 comments.. read them below or add one

anaiha yusof anaiha yusof 25 February, 2011
salam ana nak buat promosi nie,
Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
Murah hanya rm 49.90
kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
http://www.dmshop.netii.net/
tq.100%confirm

lagi2 promosi kalau nak resepi resepi yang sedap & menarik sila layari link ini
http://mynoraza-resepiariffbonda.blogspot.com/
follow sekali pun chumel2 juga =)

dan juga tutorial letak banner HB dapat gain 4 sen per click =) http://splendiferousandleisure.blogspot.com/2011/02/tutorial-letak-heartbeatdapat-4-sen-1.html
tq
btw nice to know you keep in touch
fathiahRAIHANA fathiahRAIHANA 26 February, 2011
ehehehehe rindu la plak zaman kena buat oral BI depan class dulu .. tapi zman tu kite tade belog lagi mehh ^_____^ orang pom tak kenal lagi belog tu ape .. dan kerul Fahmi tu sape .. cehh Y___Y
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 26 February, 2011
@fathiahRAIHANA

haha.pa ble wat.hehe.skrg ne zaman belog uda =)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*