header untuk Waniey Hazwani


assalammualaikum *-*
hari ini,I buat header tuk Cik Waniey.Dy actually post kat Group Geng Blog Pink,nak minta watkan header....memang nak tolong tapi bebanan assignment ne terlalu banyak.nak kena draft kan...then,tetiba takde idea..so,I puwn buatlah...seperti biasa SIMPLE sahaja ya kawan-kawan.I ne manalah kreatif macam orang lain tue....Malas nak cakap banyak,korang layan je lah oke.



oke.SIMPLE dan agak tak chantek oke..hehe.tak boleh sebut buruk,sebab nanti hati aku merajuk.ngee *-*.

to Wani,
dear...ne je yang eca ble wat buat masa ini..xbanyak masa untuk create len2..from my heart...pic number 2 tu yang paling oke..tpi gambar BF u tak masuk.sorry k!.

k,,sapa2 rasa nak aku watkan header....ble la contact oke.hehe

chau~


p/s: tgh chat dengan encik M.hehehe.
p/ss: rindu kat ehem ehem....
p/sss: mood:esok nak berarak sempena Sambutan Maulidur Rasul peringkat negeri Sabah.

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*