kami MALU weh!.


yer..
KAMI MALU.
dan 
KAMI SEGAN.

oke.ceritanya begini yer noks!.
tadi Jiran Kami iaitu kawan-kawan encik M tegur kami dan suggest kami bertukar lauk.
then,dengan muka 'main-main',kami cakap "bha,yala".
then.....dalam 40 minit kemudian.....
pintu rumah kami diketuk.bunyi dia cam neyh
TUK TUK TUK.
I pun pegi la buka pintu.
nampak muka inda berapa mau ensem.
trus I tanya "KENAPA?"
then,dy bagi tu lauk dalam mangkuk kaler biru.
"nah..lauk".

Time tu,I dengan housemate I c Patma....
terdiam then ketawa-ketawa neyh.

Patma : Ya ampun,aku ingat dorang main-main.
I : hahaha.betul-betul dorang neyh.
Patma : Apa kita mau bagi dorang ne balik?.
I : bagi jak lah 'amplang' kau tu.
Patma : ermmm,terpaksa aku masak lah neyh.

sekarang,my housemate tu tengah masak Telur Sweat Sour.
actually,tergugat juga I neyh tengok lauk yang dorang masak tue.
sebab nampak sedap jer,I tak makan lagi yer.I nak g kelas jap g.
hohoho,mesti I terbayang-bayang lauk ayam tu dalam kelas nanti.haha.
korang,jom lah tengok lauk tue k.
jangan terliur!!!


TOMYAM AYAM.
hehe,dapat juga makan tomyam setelah 'craving' beberapa hari.
erk....jangan terliur wahai kawan-kawan.
chau~..I nak g kelas.2 Kelas berturut sampai petang.
bye-bye.

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*