the 'meeting'


assalammualaikum.
erm,entry pepagi dibuat khas untuk expresskan perasaan berbaur-baur.
around 7.09am,'teman tapi mesra' call.Tau kan I da set 'ringtone' tuk dy.Flashback ingatan anda di entry ini.|link|...actually,I pun terkejut dy call.Sebab selalu dya call pagi-pagi,I yang request nak minta kejutkan.So,dengan perasaan tak stabil dan masih mamai..I jawab phonecall dy.

I : assalammualaikum...
him : walaikumsalam.** otw nak g Beverly.
I : serious ne?
him : ya.takkan nak main-main pula...** antar kawan kat airport tadi,kira nak singgah kejap.
I : hah?.
him : *** siap lah,nak jumpa kejap je.
I : dimana skrg?.
him : masi d putatan.

erm,I betul-betul terkejut yang dy nak jumpa sangat-sangat."We" supposed ada 'meeting' esok malam.Dy dah janji nak bawa I pegi tengok wayang.I memang tak sabar nak jumpa,after 2weeks tak jumpa kan.Nak spend time berdua dengan dia even lepak-lepak je.

This morning,dy datang jumpa I.Itupun sebab dy kena antar kawan g airport.Kalau tak,takde la nak jumpa.Ruma I kat Beverly Hills(area Penampang),dan dy duduk kat area Sepanggar.Sapa-sapa tau area-area Sabah memang da boleh agak da BETAPA JAUHNYA ruma I dengan ruma dy.Ditambah dengan JAMMED kat KK pagi-pagi neyh.huhu!

Then,dengan muka 'terkejut' baru bangun tidur lagi,,,dengan muka lapar lagi...I jumpa dy.Happy la tengok dy,terubat rindu.Kitaorang lepak kat dalam keta dy je,sebab dy tak leh lama.Nak kena balik sambung keja.Bila tengok dy,I terus jadi 'happy' tapi I da ble agak sesuatu yang tak bagus.Then,dengan muka bersalah dy khabarkan berita tidak berapa sedap nak dengar...

'Metting' esok malam tak jadi,sebab ** kena urus event
Time tu juga la airmata ne nak menitis.Kalau korang da add I kat FB,korang mesti da tau kan yang I memang 'counting' the day nak jumpa dia.I siap da plan nak tengok ceta apa tau!.Tapi tak jadi pula.arghhh...KECEWAnya!.Dy khabarkan lagi,next week pun maybe akan 'sibuk dengan event'.Lepas tu,dy nak bercuti balik kampung kat SANAaaaaaaaaaaaaa.......So,I tanya dia,bila nak 'meeting'?.Dy senyap je.dah tak boleh cakap apa-apa.

** tak boleh janji kat *** bila nak 'meeting.Faham-faham je la keja ** neyh

I memang down gila time tu nak je nanges depan dy tapi I taknak dia rasa bersalah.I puwn kena faham juga keja dy camna kan.Then dy nasihat kat I :

Kalau ** balik kampung 2weeks,*** buatlah benda yang buat *** enjoy.So,taklah terasa ** takde dekat sini.
erm,,ntah bila la nak ada 'meeting' dengan dy neyh?.I betul-betul down sekarang =,=".nak nanges jer.............

btw,my besties c Amir baca my entry pasal dia tu.|link|
Entry ko buat aku terharu.mau nanges aku baca.
Mir,ko jangan nanges...nanti tambah aku nanges......Jom tengok muka comel I pagi-pagi neyh after tak jadi nak pegi meeting malam esok.
see..I COMEL kan?.huhu.nak nanges balik =.="
chau~.

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*