UNO tu apa?


assalammualaikum.
I baru balik dari kelas tadi,actually kelas jam 2.45pm diBATALKAN!.hah,,,suka arh tu kan kan.Hari ne kelas I berturut..jam 12.30pm-02.30pm then 2.45pm-4.45pm.Kelas Jam12 tu,kami ada midtest(quiz je rupanya)...dalam kelas jangan cakaplah..apa yang I fokus tak keluar oke.nasib je la PELUANG MENIRU itu AMAT CERAH.haha.

meniru tu penting tau~.~ sebab ia akan bantu tuk naikkan carrymark...time quiz/midtest je dapat meniru..time EXAM jangan nak cuba-cuba!.sebab PERATURAN sangat ketat!.Kalau 'kedapatan'..komform la fail sedia subjek tue.tak caya,U'll cuba la meniru time exam.UNIRAZAK DICIPLINE UNIT memang tegas hal-hal gini..ne bukan berdasarkan pengalaman I oke...ne pengalaman one of my classmate,cian kat dia kena REPEAT subjek tu.

stop.sebab bukan itu yang I  nak sampaikan sebenarnya.Entry kali ini,I nak kongsi korang pasal card games UNO.jom tunjuk sikit rupa UNO :


 dulu,kawan-kawan aku pena juga ajak aku main UNO ne...tapi aku tak sempat nak belajar dengan lebih lanjut..then,minat itu terkubur disitu sahaja.Dan Dua manusia CUTE ne...telah kembalikan keMINATan aku kepada UNO.ne la mereka =)

afi a.k.a cine

fazihah

mereka inilah insan yang membawa balik permainan UNO kepada I...
sila berTERIMA KASIH kepada mereka.

Actually,games UNO ne adalah bahan untuk assignment kami.Untuk tahu lebih lanjut pasal UNO.boleh klik sini.|link|.dan kalau nak download UNO games klik sini.|link| .dan kalau nak ngurat Cik Fazihah,boleh usha beliau kat sini.|fazihah's blog|

Try main UNO lah..best...


p/s: I pun main card games yang lain juga =)
p/ss: rindu rindu rindu!
p/sss:esok kena wat testing kat skula.

2 comments.. read them below or add one

Azuan Azuan 23 February, 2011
lam tak main ni...hihi
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 24 February, 2011
@Azuan

best kan main neyh?..I da jatuh cinta..nnti nak beli set UNO sendiri =)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*