eca dwinky asha|relationship status|


.assalammualaikum dan selamat berhujung minggu.

hari itu dah janji dengan korang kan nak CLEAR up about my status?…oopppss,my RELATIONSHIP STATUS actually :)

oke dear,,,ur ecadwinkyasha ne actually…

masih SINGLE and AVAILABLE to be taken :)

its officially statement made by the author oke!.betul ne,I tak tipu,I masih single oke…mungkin korang konfius la neyh kan?..I selalu mention encik TTM,encik Amir,encik M and those guys yg I pena mention kat entry-entry I sebelum ne kan?…jom kita TERJAH apa status mereka dengan I?..

encik M:I pena crush dengan dia dulu.OKE DULU!.sekarang tidak udah.I da anggap dy macam adik I sendiri :)

encik Amir:…banyak sangat kan juga gambar dy tertempek di blog I neyh,sebabnya dia yang suruh!.haha.actually,encik Amir adalah kawan baik I,diperTEGASkan KAWAN BAIK I.sahabat selamanya.dia da ada buah hati pengarang jantung oke!.

encik TTM:..korang ingat dia BF I ke?..hehehe.dia just TEMAN TAPI MESRA.dalam erti kata yang lain,I dengan dia ada sedikit feeling tetapi tuk ke peringkat seterusnya mungkin lama lagi atau mungkin tidak(errmmm,angkat kening sebelah kanan!).I dengan dia agak RAPAT,maybe sebab dia selalu entertain I dengan segala lawak yang kadang-kala tak menjadi tue.hehehe.btw,encik TTM kadang-kala menyakitkan hati..tapi I sebagai “gepren” (ehem ehem) buat belasah jer!.

sapa lagi?….(wow,macam ramai je pula!).oke oke,sekarang ne pun I tengah hangat berSMS dan kadang-kala CALLing2x dengan someone yang jauh dimata I.jauh sangat terpisah oleh LAUT CHINA SELATAN!.kita gelarkan dia encik Jersi lah yer.Sebab dia nak hadiahkan I jersi bola sepak yang I hari-hari cakap dengan dia.hahaha.cian dia kan kena buli oleh ecadwinkyasha tue.kamu tolong ketuk dulu kepala ecadwinkyasha tue,BOLEH KA?.

I pun pernah gak rapat dengan beberapa GUYs neyh,kenal gitu-gitu tapi tak pernah ke peringkat seterusnya oke!!!hehehe.BTW,apa yang I maksudkan ke peringkat seterusnya itu?…ehem ehem,I means here,those GUYs yang berani jumpa my elder brother and ask him “hye Bro,aku nak ‘kawan’ dengan adik ko boleh?”.its oke la I suh jumpa my elder brother kan,I belum suh jumpa my FATHER puwn.hehe.kalau da jumpa my FATHER tue,lain agaknya story-story dia..(imagine!..hehehe)

so,for those guys out there,I bukan playgirl,I might close with anybody but I have no body,still available to be ‘ngurat-ngurat’.I pun still available juga nak g usha-usha orang.(muntah!).dan application form dibuka sekarang!.haha.(muntah lagi!).

so,da clear up kan?.hehe.nak jejak abang I tak nak ngurat I..jejak disini.|ejump’s FB|

p/s: assignment oo assignment.kenapa banyak sangat!

p/ss: sapa tau encik TTM da sampai Sabah atau masi disana?…I belanja Starbuck..hohohoho :P

p/sss: weekend ne duk ruma je?..ermmmm

eca dwinky asha|relationship status|

3 comments.. read them below or add one

Sop Nama Saya Sop Nama Saya 02 August, 2012
wah declare secara terbuka tuh..:)
ramai yg dtg mengorat nanti.. hehehe :)
lobam lobam 11 February, 2013
Salam dari rakan Projek 10 blogger Eyriqazz

Congratulations, lobam
You are now following cerita dari hati

http://lobam-bam.blogspot.com/

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*