pujian itu buat I tambah gediks -,-"


.assalammualaikum.
hari sabtu hujung minggu,..opps hari ahad dah!.haha,ne mesti I masih pening-pening pasal last nyte kan..nak tau,yesterday (Sabtu,19March)..me and my besties: Rainbow,T-ra & Jen outing to KK starting from 4.30pm and we reach at our home on 09.00am TODAY.we didn't sleep at ALL,hang out around the town.

Jumpa ramai sangat orang lah semalam,pelbagai gaya.Ada yang nak berkenalan tak kena cara,then my besties pla meet their ONLINE FRIEND for the 1st time,I temankan je,xde plan nak jumpa sesiapa puwn.tapi I rasa I terlalu jumpa ramai sangat orang last nyte!!!!..
This morning pula,we all go to GAYA STREET TAMU @ Gaya Street KK.*disebabkan faktor kewangan tak mencukupi,I tak beli banyak.hehe**dan tak amik gambar banyak sebab HP I run of battery*.

pssttt..itu mukadimah sahaja,nanti I ceta lebih pasal OUR JOURNEY last nyte.!

oke,I nak mention sesuatu oke:
PUJIAN ITU BUAT I TAMBAH GEDIKS

tolong ketuk-ketuk kepala ecadwinkyasha tue,BOLEH KA?.minta puji betul bha dia tue.malas I.korang pun malas kan?(muntah!).actually,the story begin here...I was buy a pants yesterday,which it is a *skinny jeans*.Then,this morning,sempat la masuk toilet tuk tukar seluar.Then,
me: oke ka juga?.
them: ne yang ko beli kemarin ka?.
me: iya,,oke ka juga?.
them: oke bha,nampak kurus ko.

haha.PUJIAN itu...I suka,NAMPAK KURUS ek?.komfirm I suka sangat noks!.I memang suka MENERIMA pujian dalam erti kata lain I ne memang MINTA PUJI.(muntah!).dari pujian itu,I ada sikit keinsafan,nak kurus lagi.Tapi DIET hanya menjadi bila I balik kampung,which my mama & adik pompuan I akan KAWAL ketat makanan I.ooo,memang kena catu habis makanan bila kat rumah.haha.

then,kegedikan I bertambah lagi bila...I check my blog.Ramai yang tinggal JEJAK kat 'shoutbox' I tue..puji blog I yang comel macam I.(muntah LAGI!)...TERIMA KASIH kalian.cinta kalian sangat-sangat :)

I tak tahu pun yang blog I neyh comel.hehe.tapi I berusaha juga sebenarnya,nak bagi BLOG I :: kemas,cute,pink dan CEPAT LOADing supaya tidak menyusahkan kalian bila nak baca entry-entry kegedikan I.*ketawa jahat sikit!*

oke,sekian sahaja entry kali ini.I nak sambung buat assignment pula dah!.I janji ada masa I update lagi k!.

p/s: encik TTM da call.Dia nak balik sini dah hari Selasa neyh...hopefully,lepas ne nak clear up things with him.mungkin tiada lagi 'kisahkami'.
p/ss: seseorang baru sahaja mengetuk pintu hati I.erm,hopefully long lasting relationship :)
p/sss: assignment oo assignment,kenapa kau susah sangat arh!. pujian itu buat I tambah gediks -,-"

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*