tshirt GBP telah selamat merentas LAUT CHINA SELATAN.


.assalammualaikum.
last week,,,,barang kiriman Cik Yaya,the founder of Geng Blog Pink telah selamat sampai ke rumah sewa I.Actually,hari itu I go outings with the besties then malam pula dinner dengan abang I dan bakal-kakak-ipar I di McD Api-Api Centre.Sampai kat rumah,nampak bungkusan Pos Express neyh atas meja study I:


I tersenyum je oke nampak benda ne atas meja I...
senyum sampai telinga (n_n).
Sebab I tau kat dalam bungkusan ne ada ::




comel kan?..
cepat angguk-angguk dan jeles oke
(ini adalah paksaan buat kamu!.).
Then,hari tu I pakai baju neyh g kelas....


dan ne Cik Cinee yang snapkan...

oke,I memang comel kan?.hehehe :P
perasaan tul ecadwinkyasha tue bha.
kalau kamu jumpa dimana-mana,ketuk ja kepalanya oke!.
opps,lupa mau cakap,ne la suasana kat UNIRAZAK I.
picture atas tu,kat dalam kelas Public Speaking.
Sempat snap sekejap masa dengar presentation kawan-kawan.
dan gambar kat bawah lak,masa habis kelas Innovation,
kat luar kelas tue,Cik Cinee tegur hari tu  serba-serbi PINK.
So,dia pun snap la nak jadikan kenang-kenangan ;)

oke,satu lagi picture gedik I:

sah,minah ne memang gediks.hehehe :P

Thanks buat Cik Yaya sebab dah bersusah payah tuk sume ahli GBP tuk wat baju ne even tak ramai yang dapat beli.At least group kita ne da ada OFFICIAL UNIFORM gitu.nanti bila-bila nak wat gathering leh la pakai baju ne kan.Hopefully I dapat join lah..kan I ne duk kat Sabah.jauh sangat dengan korang yang ada kat semenanjung tue.tapi tak pe,I kawen orang sana,kita jumpa ek..uweek,nak kawen orang sana ek?..calon pun takde lagi :P.dan nak ke parents I terima bakal menantu orang sana?jengjengjeng...

sekian entry khas tuk GBP.
chau~.


6 comments.. read them below or add one

MiMi PeONy MiMi PeONy 23 March, 2011
wah..Pink!!!
Jelez coz mimi xsempat nk beli...
;p
fathiahRAIHANA fathiahRAIHANA 23 March, 2011
ehehehe . comelnyaaaaa! rsa rugi la plak takde ngee
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 23 March, 2011
@MiMi PeONy alalala.rugi la Mimi tak beli.mmg cantik baju tue :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 23 March, 2011
@fathiahRAIHANA alahai,,tak beli juga ke?...syg sgt tak beli tau :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 23 March, 2011
@.cik yaya. tau xpe :).....
thanks yaya da susah2 buat :)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*