oit perempuan(s)..terima kasih ya!


.assalammualaikum wahai para readers sekalian :)
hari ini,I nak meminta jasa baik korang dan korang supaya SABARKAN I.heehee.dan diharap anda bersabar membaca entry ini kerana entry ini akan mengandungi perkataan 18SX serta 18SG..urm!.

ini buat perempuan(s) itu:
oke..perempuan(s)..terima kasih kerana HADIR sebagai group members dalam group kami.
KEHADIRAN puan-puan amat kami alu-alukanLAH SANGAT!..Dengan adanya kehadiran puan-puan,kami berjaya membuatkan diri kami dilanda SAKIT KEPALA,PENAT,TAK CUKUP TIDUR!...dan sesungguhnya kami amat berTERIMA KASIH kerana itu.yerr,,,puan-puan 'banyak' membantu kami dengan cara yang begitu 'indah'..dan dengan ini juga,saya tidak hairan,jika sahabat kami Cik Fazihah bakal-mendapat-sakit-jantung sebab asyik marah je.dan kalaulah hal demikian terjadi,saya akan 'menyayangi' anda berdua..demm shit!.

oit,perempuan!.
ko,kalau tidak tahu mau buat apa..TANYA bha!.ne sudahlah terhegeh-hegeh mau masuk group kami..ko pla berlagak lebih.taulah ko SENIOR.tapi ko la SENIOR paling hampa pernah aku jumpa oit!.punyalah demm!.ntah camna lah juga ko boleh lepas all those subjects sebelum ini..lebih-lebih lagi,ko uda PRAKTIKAL.ooo,please lah..camna ooo?!.Tapi bila ko dibawa bercerita pasal LELAKI..pasal GOSIP.oit.suka wooo.hampah la ko :P

dan tuk si perempuan itu...
udalah MASUK last minit,boleh-boleh pula ko SELALU LEPAS kan?.betul-betullah.sudah tu paling lah aku geram.....masuk last minit,boleh pula aku yang pergi minta nombor phone ko ya.SEPATUTnya,ko la minta nombor phone kami.Kami pula yang tercari-cari ko ya!..dan paling kerjasama lah ko,bila dihubungi,selalu tak jawab..BOLEH AKU TAU KENAPA?..ermm.tapi aku rasa aku tau,,sebab phone ko ada dengan bf-tersayang kan?...adoii,inilah susahnya bercinta di zaman study cenghini!.

erm..demmm much!!!.
lepas ne,aku harap aku tidak akan berkerjasama dengan anda berdua.
dan jikalah boleh,sila lah BLAH dari hidup saya yang comel ini...
dan silalah bertaubat ya!.
sekian ENTRY KHAS untuk perempuan(s) itu.


p/s : kami disini ialah I,Cik Fazihah dan Cik Cinee :)
p/ss : urrm...masi penat lagi ooo,xcukup tidur!
p/sss : lepas ne?....urm~.~ oit perempuan(s)..terima kasih ya!

6 comments.. read them below or add one

Fazihah Fazihah 17 April, 2011
salam.... sabar ca. hahahahahahhahahaha. well. aku pun taubat x mo jg ngand dorg. hahahahahahhahaha
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 17 April, 2011
@Fazihah salam kak fazi....hahaha...ko yg teruk tue...jgn seja skt jantung ya...muda lagi..happy2 kita :)
| norafizahnuin | | norafizahnuin | 18 April, 2011
salam..istighfar byk2 eca..tp thanks utk entri ni.hehe.. =)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 18 April, 2011
@|| cinee...hehehe.welcome dear :)
sakit hati kan betul oleh dua perempuan(s) tue

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*