sekali lagi I menodai sesuatu.maafkan I


.assalammualaikum wahai para readersku.entry dihari jumaat :)
 hari ini hari cuti,ada sesapa nak ajak I kuar 'dating'???.oke,takde?takpe.takkisah!(ayat merajuk dan anda kena pujuk!).

lepas entry ini|flashback|...I JUGA telah membuat penodaan ke atas sesuatu,...iaitu keatas meja study I...kenapa nak tukar eh?ruma sewa I ne dah lah kecik..suka-suka pula nak tukar-tukar..tapi takpe..tukar pun tukar sikit je..kali ini meja tulis I mengadap kiblat,lebih afdal nak menelaah pelajaraan.Dulu tak yer..kali ini dah mengadap kiblat.Alhamdullillah,semoga apa jua pelajaran yang I pelajari cepat faham.(aminkan cepat yer).
tak de mood nak cakap apa,jom layan gambar je lah :)

'dashboard' meja study I (dulu punya)

ne dia housemate I,Cik Shida & her lappy.
sebelah lappy dia,lappy I.comel tak macam tuan dia?.
belakang tu,meja study I.
(meja yang agak semak,beg I,encik Kens,notes sume berterabur)

meja study dah berpindah.
ble agak kan pindah kat mana?
meja study di'rotate' sebanyak 90' sahaja.

'dashboard' baru yang serba PINK.
credit to *ayah Cik Shida* sebab bagi paper kaler pink.

dan I ada ini:::
.gelas minnie + patung bear pink(Cik Patma bagi)
penanda buku domo-kun pink(Cik Fazihah bagi)
kismis yang bagus untuk minda(mama belikan)
mekaseh kalian.sayang teramat sangat :)

I nak kongsi dengan u'll berita yang menggembirakan hati I saat dan ketika ini.I baru je check my 'carrymark' tuk sume subjek I.Alhamdulliah,keputusan yang agak memberansangkan.tak jangka dapat markah sebegitu terutama subjek Research Method.syukur sangat-sangat :).Sekarang FOKUS tuk EXAM lagi.hopefully semua akan berjaya hendaknya.

p/s : hari cuti selama 3hari buat semua :)
p/ss :: akan menghabiskan waktu berada di ruma dan menelaah pelajaran.no more outing dear :)

2 comments.. read them below or add one

faiz faiz 23 April, 2011
heheh..meriah btol meja study tu..
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 23 April, 2011
@faiz meja study kena meriah sentiasa..bru study puwn xstress :)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*