header sepanjang berblogging.


.assalammualaikum wahai para readers.
tau tak sepanjang I berblogging neyh,satu perkara yang aku asyik fikir-fikir-fikir(selain masalah cinta dan masalah kewangan)..adalah masalah header blog neyh.hahaha.sumpah,benda tu I sangat titik beratkan bila nak renovate blog sendiri.Bila diingatkan dari  mula berblogging,macam-macam dah header blog I which I design by myself :).oke,itu sesuatu yang harus dibanggakan yer.

Sapa tak bangga kan bila hasil kreativiti (masalahnya kreatif ke I neyh) sendiri menjadi sesuatu yang mencerminkan blognya.I tak pernah pun tempah header kat mana-mana,bukan I kedekut tapi I lebih suka explore sendiri.Lebih suka buat sendiri barulah menepati citarasakan.In case,I tempah ke dengan orang lain,even dia buat lawa tapi tak menepati citarasa I,camna?.buat bazir duit je kan.ngeeee.

oke,tak usah nak basa-basi lagi,jom lagi tengok header sepanjang I berblogging hingga sekarang:


















ini adalah antar koleksi-koleksi header I guna sepanjang I berblogging.Sebenarnya adalah lagi,tapi I lupa which folder.malas nak  godek-godek satu-satu.heehee.

see,dari mula..nampak da kan peningkatannya.I bukannya belajar dengan mana-mana sifu,I just tengok tutorial orang lain camna nak buat header esp header transparent.I tengok macam nak select pict,sambungkan sume pict,font tu camna nak buat.tu je,,yang lain,sume kreativiti I sendiri.gambar-gambar yang lain tu,kena rajin cari.tapi bila u'll nak guna doodle which bukan u punya,creditkan ke pemiliknya.kang tak pasal-pasal u'll kena banned.susah lak.

ohya,I study pasal header transparent dari sini dan sini..berterima kasih kepada mereka :)
kalau korang nak minta I watkan header,boleh je.hehehe.cas?.belakang kira puwn oke.ngrrrrrrrr.
k,dah tengahhari ni,I nak masak dulu.nanti my parents nak balik keja,takde makanan susah pula,terpotong bajet I nak g enjoy.hahaha =))

6 comments.. read them below or add one

ezy.xixii ezy.xixii 11 May, 2011
byknye header..
hehekk..
cik ezy pon byk jgk gune header..
asek tukar2 je..
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 11 May, 2011
@Cik Ezy tue la pasal.nak tukar aja rasanya.lebih2 lagi musim cuti ne.keja duk edit2 segala.kejap2 nak tukar lagi neyh.hahhaa.tpi header kali ne sangat berpuas hati da.kecuali gmbr tuannya blog yg xbrapa nak comel.hahaha
FR FR 11 May, 2011
awww paling sukaa skali yg ade butterfly tuhhh . hee . comel dan simple ^^
tapi sume cantik2 la . hee . bnyak plak tuu . ana ade ckit je ^^
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 11 May, 2011
@[sutera kasih] hehehe.rajin sgt kn tukar-tukar header.
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 11 May, 2011
@fathiahRAIHANA yg sbelum ne ek?...tpi skrg xletak butterfly dah.malas pulak.bgi ringkas kali ne.
mekaseh puji.hehehe.tambah kembang lah neyh.

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*