Jom Lepak di Bangku Kosong


.assalammualaikum.
mood tengahhari ini selepas kenyang makan ikan bakar & ikan masak kicap hasil tangan sendiri adalah mood join segmen.saja je join kan,,duk ruma cuti semester neyh takde nak buat apa.mama suh bake kek,tapi bahan tak cukup lagi..malas nak kuar dari rumah,sebab tengok kat luar tu panas sangat!.kang I cair,sapa susah...u juga kan?!.hehe.


oke,,,segmen ini diberi nama Jom Lepak di Bangku Kosong.
dikelolakan oleh Penulis Bangku Kosong iaitu Encik Hasrul Hassan.
syaratnya mudah je...follower korang tak lebih dari 500orang.
sangat sesuai la tuk blog I yang mana follower nya baru mencecah  279orang.

I sudah berblogging sejak June2010.tapi amatlah jarang nak update sebab tuntutan sebagai seorang student itu lebih diutamakan.so,kebanyakkan entry kadang-kadang menjadi isi-isi draft sahaja =.="
dah tu,tak pernah nak buat contest,segmen atau giveaway.....rezeki belum ada tuk kongsi bersama kamu.Insyaallah bila ada rezeki,adalah tue kan?!.harap-harap bersabar.hehehe

tapi dalam blog I neyh,I ada bagi tutorial tuk kamu yang nak mencantikkan lagi performance blog.tak salah berkongsi kan.mana yang I dah pernah try kat blog neyh,I kongsi dengan u'll.sharing is caring!.

hah!.follower rendah?traffic pun rendah?.tentu income tak berapa kan?..so,apa kata kamu pun join segmen ini,in case boleh tambah follower..traffic puwn bagus jer kan?!.

join kat sini : Jom Lepak di Bangku Kosong.
credits to Encik Hasrul sebab buat segmen ini.kamu memang best!..
Blog Bangku Kosong tapi isi blog!..SUPERB.I like >,<

{ 8 comments.. read them below or add one }

misz athiqah misz athiqah 10 May, 2011
salam..jenguk jengah anda di sni...datang meronda dari blog BK...=)...be ur follower too..
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 11 May, 2011
@misz athiqah thanks dear.track u back oke?!
zonfoe zonfoe 11 May, 2011
salam....zasssssssss..hah..terjah...terkejut tak...hehehe...saya dtg dari BK.. :)
saje terjah dan jd follower awak..:D
rjin2 update blog tau...jnguk la sy juge tau...~:)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 11 May, 2011
@zonfoe yeah!.thanks ya..track u back :)
AnonymousAnonymous 11 May, 2011
salam...
dtg sini jugak dari blog BK.
follow u.
jommm singgah blog saya....
::: nur azizul ::: ::: nur azizul ::: 11 May, 2011
salam perkenalan, salam singgah,
salam follow...

jom jadi my next follower....
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 11 May, 2011
@::: nur azizul ::: salam.terima kasih ye..track u back :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 11 May, 2011
@mazz salam..thank ya.hehehe.header kamu comel.

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*