keychain Cik Azizah selamat merentas Laut China Selatan


 
 

Sent to you by ecadwinkyasha via Google Reader:

 
 

via cerita dari hati by ecadwinkyasha on 5/12/11

.assalammualaikum.
Ingat tak hari tu,I tolong Cik Azizah 'renovate' sikit blog dia tue....ingat tak?.tak ingat,p baca entry ini|flashback|.
Then,Cik Azizah ne,baik hatinya menghadiahkan keychain berbentuk gitar.Beliau da pos kan keychain tu last week rasanya.So,I menjangkakan keychain tu akan sampai dalam 2 minggu,yerla sistem pos kadang-kadang boleh mendatangkan 'marah'.hehe.
Then tadi,bapa cakap ada surat di keta tuk I.dengan reaksi "hah?!"...I terus amik kunci keta,dan g keta amik surat tue...bila I buka,rupa-rupanya keychain Cik Azizah yang dah selamat merentas Laut China Selatan..laju lah pula eh surat tue.heehee.mekaseh mekaseh mekaseh abang posmen sebab hantar surat tu laju-laju,nasib hati saya sudah berkenan kat abg navy,kalau tak,awak boleh masuk meminang dengan kadar segera.hahaha.


mekaseh Cik Azizah.keychain sangat comel,boleh letak kunci hati eh eh kunci rumah,kunci hati kat abg navy.hehe.

p/s : takde mood nak update dah tuk hari ini!.
p/ss : sebulan lagi nak kawen,,,eh eh,salah,my kazen kawen.hehe.tak sabar nak balik kampung and kumpul-kumpul dnegan my relatives..lama siot tak balik KM.

 
 

Things you can do from here:

 
 

6 comments.. read them below or add one

Cik Azizah Cik Azizah 12 May, 2011
eee..sweetnya gitar tu..siapa yg bagi?? nak jugak! hehehe

tak sangka akak cepat smpai...setem 60sen je tak sampai seminggu dah smpai..Alhamdulilah :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 12 May, 2011
@Cik Azizah uweekkk.sapa tue?.hahaha.tue la,xsangka cepat kan.ingat dm minggu depan sampainya.sebab dulu kawan pena gak hantar hadiah mcm gitu kt kawan dia d semenanjung,guna setem 50senX2.dekat 2minggu baru nak sampai.
Cik Ezy Cik Ezy 13 May, 2011
comelnye gitar..
nk jgkkkkk~
hihikk
cikpuanhady cikpuanhady 13 May, 2011
wahh..comey..comey..

p/s : pasal nuff dan advertlets tu, ok je nak letak, cumenyer, status nuffnang akan bertukar ke ordinary je la..heheh

Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

Belog kami :Notre Belle Histoire
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 13 May, 2011
@ezy ahaha..ne tak leh,ne milik sya. :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 13 May, 2011
@has hehe mekaseh mekaseh :)

ingat kalau lagi 5bulan takleh cashout baru letak iklan adverlets.hehe :)
ordinary member duit kurang masuk la.hehe

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*