Loading...

keychain Cik Azizah selamat merentas Laut China Selatan

[ Eca Dwinky Asha][ Saturday, May 14, 2011][ ]
 
 

Sent to you by ecadwinkyasha via Google Reader:

 
 

via cerita dari hati by ecadwinkyasha on 5/12/11

.assalammualaikum.
Ingat tak hari tu,I tolong Cik Azizah 'renovate' sikit blog dia tue....ingat tak?.tak ingat,p baca entry ini|flashback|.
Then,Cik Azizah ne,baik hatinya menghadiahkan keychain berbentuk gitar.Beliau da pos kan keychain tu last week rasanya.So,I menjangkakan keychain tu akan sampai dalam 2 minggu,yerla sistem pos kadang-kadang boleh mendatangkan 'marah'.hehe.
Then tadi,bapa cakap ada surat di keta tuk I.dengan reaksi "hah?!"...I terus amik kunci keta,dan g keta amik surat tue...bila I buka,rupa-rupanya keychain Cik Azizah yang dah selamat merentas Laut China Selatan..laju lah pula eh surat tue.heehee.mekaseh mekaseh mekaseh abang posmen sebab hantar surat tu laju-laju,nasib hati saya sudah berkenan kat abg navy,kalau tak,awak boleh masuk meminang dengan kadar segera.hahaha.


mekaseh Cik Azizah.keychain sangat comel,boleh letak kunci hati eh eh kunci rumah,kunci hati kat abg navy.hehe.

p/s : takde mood nak update dah tuk hari ini!.
p/ss : sebulan lagi nak kawen,,,eh eh,salah,my kazen kawen.hehe.tak sabar nak balik kampung and kumpul-kumpul dnegan my relatives..lama siot tak balik KM.

 
 

Things you can do from here: