lepaskan semua yang telah berlalu.


.assalammualaikum.
lepaskan semua yang telah berlalu...erm,akhirnya I melepaskan sesuatu..apa tue?!.heehee.apa-apapun,korang flasback dulu di entry-entry sebelum ini.|kisah 1||kisah2|

its about me & encik TTM again.heehee.
Hari tu,I cakap kat dia,,before I exam nak jumpa dia for the last time la kononnyer.tapi dia bit busy dengan kerja kerja kerja.tak pe,I paham sebab memang busy sangat tue lagipun dia ada event yang kena urus.cian dia.jadi I tak kecian lah?!.

Dalam beberapa malam lepas...encik TTM tetiba nak berjiwang.grrr..I dah la masih ada sisa cinta kat dia..dia pula nak berjiwang semacam.erk,I baru nak belajar lepaskan perasaan sayang I tue demi kebahagian encik TTM dan si dia beliau serta kebahagian I dengan someone yang ntah bila akan datang.haahaa.

Encik TTM tujukan lagu Miley Cyrus-Butterfly Flw Away..Oooo,I wish my feels to him will fly away macam tu jer..tapi hakikatnya.susah!.then,dia tujukan lagi lagu Taylor Swift.erm...start dah jiwang dia time tue..I tak dengar lagu tue.malas nak layan sangat...I cakap kat dia...sekarang ne tengah layan lagu nasyid.dengan harapan dia tak tujukan lagi lagu yang akan buat I nanges ingatkan masa kami bersama sebagai teman yang mesra.grrrrrrr...dan dia pula tujukan lagi lagu ini yang mana I pena publish lagu ini dalam blog I tuk dia.|songforhim|.adooii,sekali lagi.urmm,terus I sound kat dia.

"U...janganlah bagi lagu macam tu.apa yang dah berlalu antara kita biarkan je.LETS MOVE ON k.I pun memang dah cuba hilangkan perasaan sayang tu kat diri U.even susah,I cuba,,I harap U pun cuba lah yer.I taknak ada pihak yang terluka.Cukup hati I,jangan hati orang lain sudah!.kita tetap kawan sampai bila-bila.I tak pernah dendam sebab apa yang berlaku,pasti ada hikmah".

Lepas I sound dia macam tue..I rasa I telah melepaskan sesuatu yang amat berat I pikul selama ini.Alhamdulillah :).syukur jugalah encik TTM pun macam memahami juga apa yang terbuku dalam hati I neyh.kalau dulu,lepas je chat dengan encik TTM,mesti senang je mengalir air mata neyh.tapi sekarang dah tak deh airmata tue.heehee.

encik TTM yang kejanya duk masak jer tuk abg-abg navy tue,terima kasih yer.hehe.masak elok-elok tuk abg-abg navy I tue.hahaha.*gediks eu!*.ntah napa sejak dua menjak ne suka berkawan dengan navy.haha.'abg navy' yg I selalu sebut-sebut dalam blog I ne kejanya pula jaga kapal..selalu g belayar..so,bila chat ke jumpa ke dengan dia,I memang suka dengar ceta pasal LAUT.wahhhh.suka sangat.grrrr.


k,xde idea nak tulis apa sebab terhidu bau ayam masak kari..tak jadi masak kicap sebab kicap dah habis.nak kena g beli barang dapur petang ne jawabnya..tapi kalau dah malas camne la neyh?!.grrr..

p/s : 'single' sepenuhnya suda KOT!.haha.
p/ss :: cuti 5 minggu ini bakal menghadirkan majlis-majlis perkhawinan.
p/sss :: 'abg navy'..kita bila pulak?.hahaha. lepaskan semua yang telah berlalu.

6 comments.. read them below or add one

Unknown Unknown 04 May, 2011
bila lah tu agaknya abg navy eca menjelma kan...weee~~ semoga berbahagia darling,,
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 04 May, 2011
@Cik Azizah insyaallah..tak ble nak kata apa :)

'abg navy cuti jaga laut..duk jaga garage dia kat kampung skrg'..heehee.
scarletmihuhu scarletmihuhu 04 May, 2011
huhu~jan lupa jemput ya^^
maw dtg ni law da ada jmputan. huhuhu
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 04 May, 2011
@scarletmihuhu hahaha..miss tulip tunggu la tiga tahun akan datang oke?..grrr
Han Hanni Han Hanni 05 May, 2011
sekarng byk kenduri ye..

bila cik abg navy awk nk muncul??

hikhikk
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 05 May, 2011
@cik hani hahahaha.ntah bila la tue...grrr.

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*