Segmen #1 : Blogger Kenal Blogger- Aktiviti 2


this is re-edit entry.banyak sangat silapnya tadi,kelam kabut je nak siapkan sebab nak kuar dengan mama g ruma kazen I.dah tu kepala sakit lak..hehe.jom baca lagi.haha

.
.klik banner tuk join.
CZ dah bagi kumpulan dah tuk homework baru neyh.I dalam kumpulan 2 yer murid-murid sekalian.so,jom lah kita wat homework ne sebelum jam9,kalau tak CZ marah dan pukul guna rotan.*oke itu tipu*.hehe.

ahli-ahli kumpulan 2 neyh selain ecadwinkyasha yang comel ialah ::

1) Qaseh Saifudin.
2) Aii Si Colourfulroses

jom kita kenal-kenal dengan mereka yer::

.Qaseh Saifudin.
di atas tu header beliau.comelkan.hello kitty.background blog pun hello kitty juga eh,siap ada jam+calendar kat tepi tu pun ada gambar hello kitty.nampak sangat cik qaseh kita neyh suka bebenor dengan hello kitty.btw,nama sebenar cik qaseh ini ialah Nur'Azzyati Binti Abdul Aziz.Cik Qaseh ne study diploma in medical lab technology kat Unisel.Eh,Cik Qaseh,,,saya ada beberapa orang kawan study kat situ.hehe.Cik Qaseh ini suda berpunya lah,melepas la korang yang agak-agak nak mengurat.eh eh eh,Cik Qaseh,I pun suka juga minum Ice Lemon Tea. :)

.Aii Si Colourfulroses.
tu pula header Cik Aii ne.simple je kan sebab dalam header tu je kita dah boleh tau intipati blog beliau,dah state kat situ "it's all about love,life and fun".wah wah wah....Cik Aii ne dah berblog sejak tahun 2009 tau,lagi awal dari I.hehehe.eh eh..nama Cik Aii tu sebenarnya Siti Aiisyah ek?...lebih kurang la dengan nama I,Siti Ashah.lebih kurang je lah :)).
eh eh,sampai sini je I sempat buat,sebabnya mama dan bapa ajak jalan kejap gi kedai.kelam kabut je buat.hehe.ditambah lagi dengan kesihatan yang tak berapa nak bagus neyh.I sakit ehh,rasa nak demam je.hehehe.oke,BAI! -nampak sangat kelam kabut-

p/s : I dah letakkan link budak comel tu,sila klik nama mereka tuk melawat ke blog mereka yer :)
p/s : my segmen is still available.join :)

5 comments.. read them below or add one

Aiisyah Roseskalerful Aiisyah Roseskalerful 25 May, 2011
thanks komen my blog.. hehe.. nama saya Siti Aiisyah.. =)
cik RQS cik RQS 25 May, 2011
thanx 4 daa review..hehe..kantoi sudaa nama betol saya..haha..kwn anda tu amek kos ape di unisel?..hehe..suka ice lemon tea jgak?..waahh..bole buat group ni!..=)
~awak..nama saya kn..Nur'Azyyati Binti Abdul Aziz~
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 25 May, 2011
@aii si colourfulroses hehehe.ur welcome....nama kita hampir sama :))
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 25 May, 2011
@MISS QASEH SAIFUDIN sy tidak tahu dia amik kos apa,tpi rasa-rasanya pengurusan.hehe.sorg nama wafi,sorg lagi jazlan.cuba search kat blog ne,nama jazlan pernah disebut.sebab muka dia macam muka the rock :)

alamak,salah tulis la kat situ.jap nak edit ye.hehe

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*