tetiba aku rasa macam nak.......................


damn shit!
tetiba aku rasa macam nak
KAHWIN jer!.
masak dah pandai,
jaga baby pun pandai,
kemas rumah dah expert sangat agaknya.
cuci kain guna mesin pun boleh :P
dan agak-agak qualify tak dengan bakal-mak-mertua?!.
hahaha.

to ecadwinkyasha:
dah habis study ke nak fikir pasal kahwin?!.

p/s : entry sesat.
p/ss :: entry gediks.
p/sss ::: entry sowtness!
p/ssss :::: entry tak ble BLAH!.haha
P/S: akan bersambung dengan entry perkahwinan petang nanti,insyaallah :) tetiba aku rasa macam nak.......................

6 comments.. read them below or add one

AnonymousAnonymous 24 May, 2011
huhuhuh..sometimes saya pun terfikir nak kawen tapi fikir balik haiyaaa banyak lagi lubang boocor kena tampal..
ezy.xixii ezy.xixii 24 May, 2011
cik ezy pon rase nk kawen je..
haha
Fadzmie Fadzmie 25 May, 2011
Kahwin ja bah Eca. Jangan dikasi lama. Haha.
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 25 May, 2011
@CutieIntan hehe.masih banyak benda kita kena betulkan dalam diri kita,kena mantapkan baru fikir pasal kahwin.tapi cik intan dah boleh dah..keja da ada,cik abang pun da ada :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 25 May, 2011
@Cik Ezy hai cik ezy ada rasa2 juga ek?..hehehe.cepat-cepat cari calon :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 25 May, 2011
@Fadzmie Mohamad hahaha.calon pun teda.mcmna neyh?!.ko duluan lah :))

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*