.alhamdullilah,semuanya buat saya happy.terima kasih.



.assalammualaikum kalian.
ramai yang tak tahu,blog I neyh dah berusia setahun 5hari.Alhamdulillah.tak sangka I masih lagi bersama blog ini.(I ne ada perasaan cepat bosan terhadap sesuatu.haha).tu pasal bersyukur masih lagi berblog.Happy Belated Bday Cerita Dari Hati.and after this will be this blog will be known as CDH:EcaDwinkyAsha.oke tak?..cuba beri pandangan sikit.nak juga minta pandangan korang.hehe.

walaupun setahun dah berblog,I cuma baru aktif  lewat tahun lalu.yerr.hampir 7bulan ada blog baru nak aktif eh.Dulu entry-entry macam ada kebudak-budakan(sekarang puwn)...cuma I rasa penulisan I semakin matang sikit.ye ker?!...korang judge sendiri lah yer.

followers?..erm,I akui blog I kurang follower.Tapi lagi best kan kalau blog kita ada pembaca setia dari beribu-ribu followers.hehe.I tau sesetengah dari pembaca setia I yang suka komen-komen entry I.mekasih kalian.I amat menghargai komen-komen kalian sumenya.I tau I masih belum berkesempatan membalas komen-komen kalian tu.tunggu oke.I masi lagi busy nak update.Insyaallah,dalam next week,before my class start,I will reply all comment,berBW ke blog kalian.yang dah follow tu,dan I tak follow balik.please do inform me k.hehe.

nuffnang earnings?!.haha.lucu bila tengok nuffnang earnings ne.orang lain dah cashout dah,I jauh lagi nak cashout pun.yela,kan I ne ada malas sikit nak fokus pasal nuffnang ne.bagi I,ada hasil,adalah.itu rezeki.takde,takpe,belum masanya.hikhik.cuma I terkejutlah bila I check nuff semalam.yerlah kan I offline dari minggu lalu tu,dalam hati komform earnings tak naik.alhamdullilah,nuffnang naiklah.mekasih encik nuff :))

segmen?!.ingat tak segmen yang I buat tue hari.itu segmen first dari I.kira experiment ada tak yang berminat nak join ataupun tidak.nampaknya hanya ada 5 orang yang je yang sudi join.takpe,namanya pun kan segmen experiment.tapi I bersyukur sangat-sangat ada yang join.dan ada sesuatu menanti anda.tunggu yer.insyaallah dalam masa terdekat.tunggu bajet dulu.dan I will coming up with giveaway.SOON.tunggu lah yer.I nak bajet-bajet dulu neyh.dah tau nak bagi korang apa.tapi I bajet dulu lah yerr.korang tunggu ok.hikhikhik.

apa lagi I nak merepek neyh?!.oh ya.sapa-sapa yang minta I editkan blog,terus send email ke ecasha.89@gmail.com.I cas tak mahal oke,I offer buatkan header,banner,shoutboxframe dsb atas permintaan korang.Harga?!.nanti I gtau dalam email.laju-laju la email I.hikhik.

oke,sampai sini je la.I nak g makan jap,tak makan lagi dari pagi tadi.perut pun dah bagi misscalled.lepas tu nak list barang-barang runcit bawa balik KK.hikhik(save duit I)...tak sabar nak balik KK,jumpa my buddies dan jumpa abg navy semestinya.Beliau dah selamat kot kat Teluk Sepanggar tu lepas dari belayar.suka suka suka.tunggu I balik KK,baru boleh jumpa.jumpa kalian di entry seterusnya :)
.alhamdullilah,semuanya buat saya happy.terima kasih.

5 comments.. read them below or add one

Cik Azizah Cik Azizah 10 June, 2011
tahniah syg..dah setahun pon...cepat ms blalu kan..hehehe selamat berblogging..hasilkan entry yg mantap! weeeeee~~
Fadzmie Mohamad Fadzmie Mohamad 10 June, 2011
Ko tau, blog aku ni wujud dari Jan 2009 lagi. Tapi baru awal tahun ni aku aktif. Ndatau kenapa. Haha.
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 10 June, 2011
@Cik Azizah yerp..cepat sgt.tak terasa setahun.ne skrg tgh plan nak buat GA pula.hikhikhik
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 10 June, 2011
@Fadzmie Mohamad hahaa..ko lagi lama rupanya.tpi at least ko ramai follower bha.aku ne.blum lagi.haha
fazihah fazihah 11 June, 2011
salam eca. congratsss.... harap terus berkarya! banyak ilmu and cerita yg bleh di kongsi. tq bab jd my 1st follwr :)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*