esok hari SABTU serta hari SABTU yang akan datang....



.assalammualaikum.
err,penatlah weii.kelas petang tadi habis jam 7.10pm.Pastu jalan kaki sorang-sorang balik rumah.oke,tak takut sebab time tu masih banyak keta yang lalu lalang kat tepi jalan tu,lagipun ikut jalan besar.insyaallah takde apa-apa.I memang dah doa semoga dijauhkan dari apa-apa yang tak bagus.

erk,esok hari SABTU dah kan.kalau last-last semester bolehlah balik kampung bila da tiba hujung minggu.tapi starting this semester,SORRY!.dah tak leh.bila I kena ATTEND kelas hari SABTU starting jam8.00am - 10.00am(and it ussually till 11onwards-senior cakaplah!).So,kena lah juga kan ikut.nak cepat habiskan syllabus tue.

erm,sorry kepada my readers,beberapa hari ini,entry sume entry luahan tak puas hati!.hahaha.I betul-betul tak berdaya nak menulis apa pun.otak beku eh!.lagipun tengah berusaha nak mengedit blog sendiri.nak tukar header.nak wat banner!.hahaha.suka la nak ada banner neyh.lagi syokkan.wahhh.


btw,sekarang tengah bingung.stay with minima template ke tukar template designer?!.cuba korang suggest :)
esok hari SABTU serta hari SABTU yang akan datang....

5 comments.. read them below or add one

Cik Azizah Cik Azizah 24 June, 2011
sabar syg..cr ilmu tu penting!

p/s npe nak tukar template? ok da sgt2 yunk..
shiema sufian shiema sufian 24 June, 2011
guduck ye.
jom join segmen :)
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/06/segmen-1-jom-jelajah.html
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 25 June, 2011
@Cik Azizah itula.kena sabar.dah la semalam pun balik sorg2 jalan kaki :(
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 25 June, 2011
@shiema sufian sorry tak sempat nak join segmen. :)
fazihah fazihah 25 June, 2011
salam. ca... gambate! nanti bila dah kerja n mengajar mesti rindu time2 nie kan? :)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*