HACKER datang ke blog.


.assalammualaikum.
tau kan fenomena HACKER menyerang website-website di Malaysia.wow,hebatlah tue kan.eh eh,jangan blog korang jadi mangsa mereka sudahlah yer.Nasib je blog I neyh masih belum tersenarai dan hopefully TAKKAN tersenarai.I dah cek tadi,takde url blog I neyh.tapi I jumpa fews of url blog yang I selalu lawat tersenarai.Kesian mereka,hopefully hacker tu ubah fikiran dan tak hack blog-blog tersebut oke.

to encik/cik/puan/tuan HACKER:
janganlah hack blog orang,takbaik tau!.apa kata korang buat blog sendiri,hack blog sendiri.kan bagus!haha.

jom check url blog korang,takut pula tersenarai.check kat sini. HACKER datang ke blog.

2 comments.. read them below or add one

hasrul hassan hasrul hassan 21 June, 2011
Salam.
ada sebab tu .. cuba check balik password ... dah cukup kuat ke?
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 21 June, 2011
@hasrul hassan wasalam uncle.thanks ingatkan.nak check balik lepas neyh.

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*