takde takde takde.


I benci abg navy sangat-sangat tau..tapi I lagi benci keja dia tue.pastu,I benci kat hujan.

Jeles arh tu kan,orang nak dating puwn takleh.

ingatkan hari neyh,bolehlah melepas rindu tue.

tapi,takdapat lagi.

tunggulah next-next week kot baru leh jumpa.

esok,I nak pegi Beaufort.nak pegi tengok kawen.

so,will offline [blog] few days.online FB via phone je kot.

so,jangan rindu-rindu I k.

maybe lepas balik dari situ,akan memulakan operasi mengedit blog lagi.hikhikhik.

nak minta I editkan,cepat-cepat email ke email ini ecasha.89@gmail.com.

takpun,korang teruslah inbox ke FB I oke.

bye!

p/s: ne entry marah,meluat,geram,suka sikit-sikit.hahaha.
p/ss :: ngantuk dah neyh.tidur dulu k.
p/sss ::: see u soon :)
p/ssss ::::: sepanjang ketiadaan I didunia maya neyh,boleh tak korang klik burung pink kat bawah tu?!. takde takde takde.

2 comments.. read them below or add one

Cik Ezy Cik Ezy 16 June, 2011
rilex2..
jgn menci2..
hehe

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*