UNIVERSITI ko ada camne?!.



.assalammualaikum.
heho...ada yang masi on HOLIDAY ek?!.sumpah I jeles mulanya bila tahu most of IPTA cuti sampai lepas raya.sebulan berpuasa bersama family la tu kan?!.tapi tak best lah tu tak dapat berbuka pose dengan bf/gf korang kat kolej kan?!.haha.(gelak jahat punya).

cuti lama tak best sangat pun.u nak wat pe cuti lelama tu,nak duk uma besarkan badan adalah rasanya.nak keja pun,mesti banyak halangan kan.nak berjoli sakan,mesti tak best juga kalau duit tak banyak kan,mana nak save duit lagi tuk buka kolej nanti.pastu,nanti bila start sem baru,mesti amik masa tuk biasakan diri tue kan?!.SO,better lagi cuti tak berapa nak lama.

eh eh,uni korang ada short sem tak?!.hah,nak lawan uni I ke?.short sem 2bulan lebih je.kelas pun berapa kali je,then start dengan study week and exam week.penat juga nak catch up subjek.tapi at least,cepat habis.so,kena pandai susun subjek korang tue.

jadual I sem ne memang lah sangat-sangat-sangat best tau.
Jadual Kelas:
Khamis:jam5-7.
Sabtu:jam8-10.

hah,best tau tak rasanya kelas jam 8,dihari SABTU tu.best best best[lah sangat!].
pastu,nanti exam pula time bulan puasa.wow lah sangat.best.

erm,sekarang ne rasanya nak cari keja part-time lah.tapi nak cuti hari khamis-sabtu.ada tak tempat keja camtu?.hikhikhik.I takut bila I keja part-time parents I marah.SO,I minta abang I carikan kalau boleh.then,senang sikit bila dia yang carikan.bukan apa,senang kalau ada yang tak kena atau sesuatu berlaku.taklah nanti I sorang-sorang kena jawab dengan parents I kan.SO,tuk safety,I suh dia carikan around his friend.hopefully dapatlah bikin top-up HP,bayar broadband.hikhikhik.
UNIVERSITI ko ada camne?!.

3 comments.. read them below or add one

fazihah fazihah 20 June, 2011
salam.bestnyer. kelas apa ca 2 hari jer then ada malam plak tu?
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 20 June, 2011
@fazihah salam.best tul bha kan uni kita neyh.hahaha.subjek major aku neyh bha,kelas sampai malam 5-7,ngan sabtu.lecturer kami sir lim,ko paam2 jak lah sir lim pun buat observe budak2 praktikal
AnonymousAnonymous 20 June, 2011
urm punya siok u kamu caaaaaaa
kami xde plak cmtu yer... kekekeke
weiiii, lau da dpt keja 2 inp0m2 la yer... sa pun mo join bha........ buring ni 1week, 2ary ja kelasss
isk !!!!!!!!!

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*