Z.A ooo Z.A


.assalammualaikum.heho.niat hati nak duk ruma la ne hari,tetiba my besties Miss Jen SMS "jom g jomheboh".I apa lagi,lappy ke tepi,terjun katil dan bersiap.tak peduli penat dari kelas.haha.

ala,gi sana saja je jalan-jalan,duk ruma pun tak buat apa,apa salahnya gi jalan-jalan hirup udara tak berapa nak segar akt stadium likas tu ah...duk jalan-jalan,singgah jap g booth hotlink.tertunggu-tunggu Tomok n Akim tu hah!.takde,tapi nampak Ucop Wilca n One Nation Emcees(oke,am not hard fan of them ya!,salah eja abaikan jak!).

duk mata tengok Ucop Wilca,ternampak dari jauh seorang artis ne bawa Tabung TV3 Bersamamu.erk erk erk.time tu dah pegang tangan Miss Jen,.."Jen,mau gambar dengan ZAHIRIL ADZIM".tak peduli apa dah,terus g sapa encik ZA ne kan...."errrr,nak bergambar boleh?".and yes dia kata "boleh boleh".arhh,takleh nak cakap apa,layan jeles korang kat gambar neyh je lah!


yes,he's so damn cute.hahaha :P

tema biru blue with Miss Jen.yang dibelakang tu bodyguard tak berbayar yer!.

yerrr.pastu face to face with Faizal Tahir eu!.dia lelong baju AJL25 + ada signature FT.duit lelong terus ke tabung TV3 Bersamamu.RM170 yo!.fulamak penangan FT neyh.lepas FT blah,kitaorg pun blah.dah petang eh,nak balik sebab penat sangat,nak lepak pun sume dah tak larat neyh.kikikiki.

k,update next about the last entry yer..tau ramai yang tertunggu :)

4 comments.. read them below or add one

Cik Azizah Cik Azizah 26 June, 2011
wah bestnya jumpa artis! jeles2....tapi jijah malu lah nak bgambar..hati mmg nak tapi tak confident n malu..hehe
fazihah fazihah 26 June, 2011
salam,bestnyer...........
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 26 June, 2011
@Cik Azizah nak malu wat pe..g je.hehehe.bukan dorg kenal kita pun.kita je kenal dorg.hahahaha :D
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 26 June, 2011
@fazihah wasalam.tak pegi ke?..jom jom jom pegi.tadi nyesal xbw dslr.tu pun bergmbr guna vivaz jak :(

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*