Al Fatihah buat mereka.









.tadi balik je dari kelas,terus ON LAPPY n FB.
nampak status kawan I.dia post inform yang pakcik beliau dah meninggal dunia.pakcik tu baik.I dan kawan-kawan pernah menginap kat sana masa kahwin abang kawan I tue.tak sangka cepat sangat beliau pergi.

hari ini juga,my parents & adik-adik ada kat rumah makcik I@ Kg. Darau,Menggatal.hari ini genap 3 tahun arwah nenek I meninggal dunia.

tak sangka mereka semua cepat meninggalkan kita
hanya doa yang kita mampu kirimkan kepada mereka disana
dengan harapan mereka ditempatkan disisi orang-orang yang beriman.




:: mengingati mati itu harus ::

nak edit blog?.tak reti?.harga berpatutan..jom tengok sini....

{ 12 comments.. read them below or add one }

INNANIE ARIFFIN INNANIE ARIFFIN 09 July, 2011
al fatihah, moga rohnya dicucuri rahmat. =)
Unknown Unknown 09 July, 2011
setiap yg hidup pasti akan kembali kepadaNya..cuma tidak thu bila shje
Mai Mai 09 July, 2011
moga-moga dia ditempatkan di kalangan orang2 beriman :D
Mrs Yaniee Nz Mrs Yaniee Nz 09 July, 2011
eca. kenduri arwah nenek ko pla d darau arini tu. pttla aku kna kestaw ada kenduri arwah sana. tp x tau sepa. btw, takziah. biarpn sda 3thn.

-yanie-
syuxer syuxer 09 July, 2011
al-fatihah..semoga roh arwah pakcik tuh ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman..
fazihah fazihah 10 July, 2011
salam, al- fatiha untuk arwah pakck and arwah nenek eca, semoga roh mereka di cucuri rahmat dan di tempatkan di kalangan org yg beriman. Amin
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 12 July, 2011
@cucu umie kita tidak tahu apa yang tertulis buat kita....
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 12 July, 2011
@. Yanie Nz . ya ya..kira nenek aku a.sebab arwah tu dengan arwah datuk aku (bapa kepada bapa aku) dengan arwah nenek tu adik-beradik sebapa lain mama.begitula xclp...lebih tepat,nenek ahpen lah.aku pun teda pg tu,aku da kelas hari sabtu
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 12 July, 2011
@Syuxer amin.semoga arwah ditempatkan disisinya.
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 12 July, 2011
@fazihah wasalam...amin.kita doakan mereka mendapat tempat disisiNya.

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*