'tepeanjat' eca!




pernah tak korang,bangun pagi,cek HP dan baca SMS camne..
'dek ari ne kenduri di kg'...bangun pagi dah dapat SMS macam tu dari mama.
apalagi terkejut bukan main,rasanya mata dah terbuka HABIS tau!.ari ne means hari ini lah kan?..kalau time I baca SMS tu kul12 tengahhari,means kendurinya malam.dalam hati I,mana sempat mau join kenduri,tapi takpe kenduri orang kat kampung tu kot.Sebabnya,orang kampung I suka wat kenduri dan bersihkan tanah perkuburan before Ramadhan.then,balas SMS mama tanya sapa kenduri,dimana etc.

mama buat eca 'tepeanjat'....'KITALAH BUAT KENDURI'...
hah?!.kita?!.hari ni?!....mama biar betul..mana sempat neyh.terus call mama tapi tak daapat la pulak.then call bapa...

"pa,mana sempat mau balik kenduri,kelas sampai jam7.30.Pastu esok pula kelas jam 8.30pagi"...
"eh dek,bukan malam ne buat kenduri.hari ahad"
"ishhh,mama sms ari ne,adeiii,mama bikin suspen"
"hari ahad kenduri!"
"bha,balik esok lepas latihan teater"...hehehe :)

adeii,betul-betul mama eh!.tepeanjat I.dah settle sume benda,melompat turun dari katil ala-ala catwoman[adake camtu?].......on LAPPY,siapkan assignment yang tak siap lagi,bersiap nak ke kelas,hopefully HUJAN taklah lebat sangat.

hujung minggu ne OFF TO Kg. Tambilaung,Kota Belud,SABAH.RINDUNYA MAU BALIK SANA!....



3 comments.. read them below or add one

scarletmihuhu scarletmihuhu 15 July, 2011
huhuhu.. nasib baik. law nda kelam kabut
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 16 July, 2011
@scarletmihuhu..ya bha.baru assignment ku belum siap time tu.hahaha
fazihah fazihah 16 July, 2011
salam. best nua eca dpt balik... huhuhuhu. kim salam ngan family....

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*