when all ur BESTIES got their special one?!






saja je bagi tajuk entry dalam BI...cehh,tengah amik mood nak buat lesson plan for form 2 bah ne.idea stuck!.hahaha.BTW,berbalik semula kepada tajuk diatas.

bila sahabat baik korang yang dulu sama-sama meraung kena tinggal BF,yang dulu happy-happy tak de BF,yang dulu pegi mana-mana sempoi je dah ada BF?.korang rasa apa eh?..nak juga kongsi perasaan tue.

err,tadi one of my BESTIES(cant mention their name here!) inform me::....
"ca,aku uda kapel ama c **** semalam".
dan my reaction "aku jak teda BF".apahallahecadwinkyasha tue,she shud say "congrats".ne tetiba pula I emosi.hoho,yela,baru melepaskan seseorang pergi dari hati ini kan,so....bila kawan cakap camtu terasa lak.adooi,aku seorang je ke yang masi single?!.

lepas ne,kalau nak date dengan mereka mesti kena buat appointment agaknya kan?!.
lepas ne,kalau nak meluah dengan mereka pun mesti segan sikit kan?!.
lepas ne...arrr,taknak fikir!.

sebab I tahu BESTIES I tetap mereka yang dulu,even ada BF uda.Mereka tetap akan dengar luahan hati I dan tetap akan date dengan I pegi tengok Harry Potter[Part 2].hehehe.tak sabar nak outing dan tak sabar nak habiskan assignment neyh :P


eh eh eh,korang rasa kalau bestfriend korang ada BF kan,persahabatan korang berubah tak?..ke dah plan nak berdouble-double DATE?.hahaha :)

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*