blog STILL under construction.




selagi benda ne ada kat atas tue...


selagi itu,BLOG masi dalam pembaikpulihan.
T________T"

ingat nak tukar gi design template.
dah tukar,tak backup template lama.
then,godek-godek template baru,ermm >.<"
tapi,end up balik ke Minima Template.
dan sekarang,keliru sendiri dengan kod-kod
.need to refresh.not enough sleep few days.

btw,I would LIKE to share this.
"mencintai sesuatu yang indah,dan dicintai itu lebih indah".
.terima kasih kerana mencintai saya seperti mana saya mencintai kamu.
*apasal jiwang neyh?* T_T"
dan tetiba rasa nak nyanyi lagu ini..

"kita berkenalan hanya dalam laman mukabuku..kau hantar pesan dan suruh aku terima kamu..ooo".
>,<

2 comments.. read them below or add one

AnonymousAnonymous 18 August, 2011
ah. jiwang sudah. hehehe. keep on going. :)

bila nak siap edit?? :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 19 August, 2011
@Mr.Thinker@Ali ..sesekali jiwang lah :)

..takkan siap punya :P

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*