DOMAIN sendiri....





ada DOMAIN sendiri baru puas hati?.sapa setuju tekan LIKE!.hikhikhik.oke,kali ini nak ceta pasal DOMAIN.korang tahu ke tidak apa tu DOMAIN.DOMAIN ne kiranya alamat website/blog kita.Dulu kan url blog neyh : ecadwinkyasha.blogspot.com.Tapi sekarang ne dah tukar ke www.ecadwinkyasha.com.Actually bukan setakat [dot]com sahaja,ada banyak lagi pilihan..antaranya [dot]my,[dot]net,[dot]org dan lain-lain.

Kelebihan bila ada DOMAIN sendiri?Cara untuk memilih DOMAIN?.korang baca kat sini.|mejuez.com|.Entry beliau ne lah sebenarnya penguat semangat I tuk terus beli DOMAIN neyh.Then,di entry beliau ne jugalah,I jumpa pihak yang terlibat dalam urusan jual-beli serta melayan karenah-karenah I.heho.

Beli kat mana?
...kat sini: ihosterZ.com.Actually before baca entry encik Mejuez tu I da jumpa ihosterZ tu,cuma tak berapa nak yakin lagi.Nak tahu,kenapa I memilih ihosterZ ne?..salah satu sebabnya,mereka jual DOMAIN dari harga serendah RM27 tau..dan untuk DOMAIN I ne,harganya RM29.tak ke murah tue bagi student macam I neyh?..( dushh lupa lak tanya dia tadi,kot-kot kalau I tunjuk matrixcard ada gi student price :P ).Then,yang bestnya lagi korang boleh beramah mesra eh eh eh,silap korang boleh terus hubungi pihak ihosterZ ne melalui FBfanpage mereka disini.|ihosterZ.com fanpage| dan untuk boleh juga mengurat admin ihosterZ melalui FB beliau|Amiruldin Zulkifli|.I tak tipu neyh oke,,ini bukan MLM.Ini betul-betul,servis dorang memang best.I tanya macam-macam kat dorang,dorang reply (even kadang-kadang apa yang I tanya tu nonsense.wakakaka)

so,apa tunggu lagi,cek ur wallet?.pegi ihosterZ.com.register.order.gi Maybank/CIMB terdekat..takpun guna je mayban2u/cimbcliks...............then YOU'LL BE HAPPY AND ENJOY BLOGGING.-please do trust me-.hehehe :)


kenapa I pilih ecadwinkyasha.com?
Sebabnya I suka dikenali dengan nama tu ECA DWINKY ASHA.
Even kat FB dan others social network pun,I gunakan nama tu
(u can start googling the name,and U'll see me)

 .lepas ne nak siapkan watermark+banner tuk pemenang GA yang terakhir then mulakan edit blog sendiri :)

2 comments.. read them below or add one

AnonymousAnonymous 16 August, 2011
belanja saya domain. :p

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*