doodle?!.





cehhh,cam jadi satu fenomena pula sekarang ne doodle-doodle kan?.terkena gak tempias  sikit.sebenarnya dah lama tengok orang lain punya doodle,teringin nak try satu.dulu,before semester start,belajar sikit-sikit.tapi,bila da start busy dengan kuliah,assignment,test,quiz dan aktiviti sosial,hah...da malas balik nak study pasal doodle neyh.

tapi dalam diam,belajar melukis atas kertas.wakakakaka.seyesly,I memang tak pandai nak melukis oke!.kalau kelas lukisan,I akan cari jalan tuk escape.FINE,itu memang jahat.tapi apa faedah kelas melukis,dah memang tangan keras kan?!.hahahaha.better I baca buku sejarah,ada gi masuk exam.dan memang melukis bukan bidang I.hikhikhik.

then,tetiba nak lukis doodle lagi.study-study sikit..tengok tutorial sana sini.....then,buka cs5.godek sana godek sini.jadilah satu.


JANGAN tanya hidung dia kat mana,OKE?!

#sambung study lukis doodle.practise make perfect kan?..hikhikhik :)

{ 16 comments.. read them below or add one }

otakue17 otakue17 11 August, 2011
comel ka .boleh dah banner ada doodle yeye :P
AnonymousAnonymous 11 August, 2011
xnk tye hidung..tp telinga dye kat ne? :D
Unknown Unknown 11 August, 2011
study jgn tidak study bt doodles..hhe
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 11 August, 2011
@diyan comel ek?...rasa semcam je tgk doodle ne :P
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 11 August, 2011
@asamasin ne doodle muslimah,dia kai tudung,takleh bgi nmpk telinga :)
Shiema Sufian Shiema Sufian 11 August, 2011
comelnye doodle. nak satuu :)
zaza ismail zaza ismail 11 August, 2011
comel..lepas ni boleh la buatkan utk zaza satu..
FR FR 11 August, 2011
nak tanye jugak
hidung die mana
ihihihihihii
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 11 August, 2011
@shiema sufian err.ne pun tak lawa eh...study dlu.klu da pandai baru ble buatkan :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 11 August, 2011
@Zaza Zafran..tunggu da expert baru ble buatkan :)
Unknown Unknown 11 August, 2011
kan comey tu..xpe abaikan hidung yg comey tu..kihkih
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 12 August, 2011
@Cik Azizah...rasa cam doodle tu tak cukup sifat je :)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*