ecadwinkyasha's giveaway @Azatie




selamat selamat selamat akhirnya menyiapkan watermark+banner tuk pemenang GA seterusnya.Setelah penat memerah otak tuk design seterusnya,akhirnya berjaya juga siap.

Pemenang seterusnya ne bernama Azatie a.k.a k.Atie.Beliau ne mempunyai dua orang anak.tapi sayangnya,tak pula nampak muka beliau sebab dekat blog pun takde.So,memang agak payah lah nak design,sebab pemenang-pemenang sebelumnya,sume ada gambar kan.Then Kak Atie ne pula kata buat je yang boleh...dan beliau juga minta agar banner tu ada bunga ros biru.|niche blog beliau maybe kan?!|

k,lah tak cakap banyak (sebab I sebenarnya dah ngantuk yang teramat..hehehehe)..kita tengok je k :)

#watermark.

#banner.

.agak-agak menepati citarasa akak tu ke?.heho.
jom terjah blog beliau pula..


p/s: sapa tahu camna nak tukar ke pop-up window tuk comment tu?.I sekarang guna new dashboard tu..tak jumpa pula comment placement :(

3 comments.. read them below or add one

Fadzmie Fadzmie 15 August, 2011
Cuba ko try masuk dashboard lama. Masih boleh masuk tu. Hehe.
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 15 August, 2011
@Fadzmie Mohamad.macam mo tukar pg dashboard lama?hehehe
♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ 15 August, 2011
salam Eca..cantiknyaaaaaaaaaa!!k.atie suker...XMO dah tukar2!!.pandai Eca teka citarasa k.atie.Camna nk amik watermark & banner tu yer.

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*