ecadwinkyasha's giveaway #Diyana Amalina




walau hati tengah bergelegak dek kerana ini,I teruskan dengan mendesign banner+watermark untuk pemenang GA yang terakhir.Perlu banyak kesabaran juga ne,sebab balik-balik kat rumah ne takde letrik.Nasib baik,I pasang battery laptop,kalau tak,boleh sakit balik lappy neyh eh.Oke,kita teruskan dengan hasill kerja I neyh.

Banner Cik Diyana ne berformat .gif.hah,mesti korang dah tau kan apa tue?..its animation!!!!..again ANIMATION.hehe.nak buat banner cik diyan ne puwn membuatkan I semakin reti mendoodle.sebab its doodle..ne puwn setelah beberapa kali delete-delete-delete.but,practise makes prefect kan?.banner yang ringkas je,sebabnya I telah menghabiskan masa untuk mendoodle dan juga buat animation."sorry dear,takde idea nak bagi gempak sikit.am running of idea".

watermark pula...apa yang boleh I simpulkan ialah BIRU d'Blue.napa I pilih biru?..sebab I tengok kat blog beliau,base kaler adalah biru.Maybe kegemaran beliau kot kan.kita tak tahu.

k,I taknak cakap banyak,kita biarkan banner+watermark ini bersuara :)

#watermark

#banner.ne kalau tak oke,inform k.nanti bagi betul sikit :)

jom kita terjah blog cik diyana secara berjemaah:|Diyana Amalina's Blog|

dah berjaya menyiapkan banner+watermark untuk kelima-lima pemenang GA.Insyaallah,akan memulakan GA lagi..tapi tunggu la ada masa.hehehe.bagi rehat dulu otak neyh eh.Sekarang nak fokus dengan contest,asyik duk delay-delay je..kali ne sure akan join..tapi nak edit blog lagi,,hopefully sempat join before its end :)

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*