ecadwinkyasha's giveaway #IntaNBerlian.




please.giveaway I dah berakhir hari Isnin yang lalu.dan pemenang pun dah I umumkan petang tu juga!.tapi masih ada beberapa orang blogger yang masih menghantar penyertaan.harap maaf,I takdapat nak approve penyertaan kamu.sorry sesangat oke,...tunggu je I buat giveaway lagi.

oke,ari tu,I dah umumkan 5 pemenang kan?!.So,I minta kelima-lima blogger comel macam I ne antar detail dekat FB mahupun email I.Alhamdulillah,kesemua pemenang member detail dengan segera..cuma nak buat banner & watermark tu yang tak berapa nak segera.kesibukan bermula sekali lagi!.so agak lambat untuk menyiapkan kesemuannya.

disebabkan puan zarina ne adalah pemenang yang pertama hantar detail beliau kepada I,so,I buatkan untuk beliau dahulu.hehehe.actually,ibu kepada alisha yang comel[geram tengok anak beliau yang comel pakai inner tue,rasa cam tak sabar nak ada anak sendiri.awak,maasuklah meminang cepat!..hikhikhik#gatal eh]..sambung balik,,,actually puan zarina a.k.a IntaNBerlian ne request nak banner yang ada doodle.

err,sorry akak,I memang tak reti nak mendoodle.tengok entry sebelum ne,hasil doodle I tue..rasa cam ada yang tak kena je.so,tak berani nak mendoodle lah.BTW,akak tu pun request nak banner yang menggambarkan beliau ne seorang isteri dan seorang ibu.

so,hasil memerah otak dan membelek blog akak ne,I dapat idea nak letak gambar suami serta anak beliau.then,terfikir nak letak logo blogger dan facebook.I nampak akak ne pun aktif berFB.hikhikhik.mula-mula nak letak gambar sudip+botol susu,tapi tak lawa pula,so better letak gambar family akak tu kan?.

dari segi pemilihan warna,akak ne tak nyatakan pula.so,I gunakan warna kuning langsat sebagai base utama.dicampur dengan warna ungu+pink+kelabu+putih untuk banner beliau.Manakala,warna kuning langsat+coklat+biru untuk watermark beliau.

hah,lepas ne akak zarina boleh lah letak iklan blog beliau di blog I neyh.moga bertambah traffic ke blog beliau tue.dapat juga I pahala menolong menambah traffic.hikhikhik.err,banyak cakap pula I,kita tengok je la ye camna rupa bentuk hasil seni tangan keras I neyh:.....

#watermark.lepas ne dalam gambar akak yang nak diupload dalam blog boleh la letak watermark,takleh orang lain boleh amik suka hati :)

#banner.entah dapat tak memikat hati akak zarina ne.

meh meh kita ke blog beliau.|ihaveasweetsmile.blogspot.com|



2 comments.. read them below or add one

IntaNBerliaN IntaNBerliaN 11 August, 2011
suker3.... suker giler!!! cantik giler!!! hahaa xtau ckp per tp memuaskan hatila.... thanks tau... :-)

rasa mcm skrg jugak nk buat entry pasal ni... tp xsempat dah... nk blik kg... so minggu dpn br leh war2kan dkt blog pasal ni.... cantikkkkk!!!

hoorrayyyyyy dah ada banner... hihii

tpkan, nanti eca ajar akak mcamana nak ltk watermark tu bla nk upload pic yer... mklumlah xbrapa nk cerdik bab2 ni... hihii

thanks sgt2 tau eca... sukernyerrrr... sayang eca lah.. :-) :-) :-)
Unknown Unknown 11 August, 2011
kak intan!! eca!! cantiknya header n banner tu!!! jelessssssssssssssss!! hahahaaa

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*