Geng Blog Pink Merdekaraya[raya owh raya]




^_ASSALAMMUALAIKUM_^

heyyo...GBP segmen derr....KEMBALI LAGI!.Segmen kali ini bersempena dengan bulan kemerdekaan serta Hari Raya Aidilfitri yang bakal menjelang tak lama lagi.Segmen kali ini diberinama.....


GBP Merdekaraya
*banner tuk segmen ini*

dalam segmen ini,korang kena lah lukis ke,tulis ke,decorate ke,..kad raya GBP.korang boleh gunakan gambar dibawah ini.[right klik-save as].tapi kalau korang rasa korang teramatlah kreatif,sila lah decorate sendiri kad raya alam maya tuk gbp tue dengan SYARAT..logo GBP kena ada.kat bawah ada cupcake tu[right klik-save as].Medium tuk kamu edit,tak kisah lah,guna paint ke,gimp ke,picnic ke,photoshop ke...tak kisah.nak dalam bentuk animasi ke,flash ke,yang biasa-biasa pun oke.





entry kamu harus ada ini:
tajuk entry : Geng Blog Pink Merdekaraya[raya owh raya]
kena ada : hasil kad raya kamu.
kena letak : lagu raya feveret kamu.
kena tulis : ..apa erti raya bagi kamu dan SEBAGAINYA.(tulis je apa kamu nak,variasikan penulisan kamu,taklah  bosan bila baca kan)
dan akhir sekali:....PING entry kamu ke GBP fbgroup dan UPLOAD hasil kad raya kamu ke GBP fbgroup.
"selamat memerah otak melakar kad raya alam maya untuk GBP*




3 comments.. read them below or add one

anamizu anamizu 27 August, 2011
wahhh dah lame GBP x buat pape segmen...best jugak nih :)
salam lebaran dari cik ana GBP :)
anamizu anamizu 27 August, 2011
hai eca!
cik ana dtg lagi..
soryla cik ana lmbat sikit post entry segmen 1 nih..bz sikit..hehe

http://diary-kecilku.blogspot.com/2011/08/geng-blog-pink-merdekaraya-raya-owh.html

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*