nak balik kampung lah!.





disebabkan minggu lalu terlalu sibuk,dengan exam dan aktiviti pengagihan bubur lambuk..makanya waktu tidur amat tidak teratur.ditambah lagi dengan sakit neyh.demam,selsema,migrain sume jadi satu.hidung tersumbat lagi cukup sehhh penderitaan ini.hikhikhik.

semalam,last aktiviti pengagihan bubur lambuk kat Masjid Negeri Sabah,Sembulan.Lepas dari aktiviti tu,kami sempat mengunjungi bazaar ramadhan dekat Sembulan.Pergghh,kawan beli makanan,macamlah esok-esok takleh makan lagi.nasib lah I ne cukup sifat sederhananya..sound sikit kat kawan "bro,ko makan ne,esok-esok ko nak mati ke?."..sumpah la I tak jahat sampai sound camtu sekali.I sound cara halus,..."perut ka lagi perut ko ne ah,banyak tul beli makanan"..baru terkena kawan I tu,hikhik.nasiblah I ikut dia gi beli,kalau tak,I rasa sume makanan yang ada jual kat situ,dia satu habis bawa balik rumah.

actually,semalam berbuka dengan seseorang.eh eh,bukan boyfie oke?!.still single[lahhhh sangat].hehe.kawan a.k.a abang angkat je yer,tak lebih-lebih.makan sate kambing lagi...dua orang je tapi order sampai 30cucuk,cehhhh,perut ka lagi tue?.ish ish ish,perut lagi,sebab makan sate je,tak order lain-lain.tekak semalam mo makan sate dengan minum jus.[diet ka tu ca minum jus jak?].

ingat nak balik pagi tadi.tapi kepala ne buat hal.TORA DATANG LAGI!..hahaha,bukan tora la,migrain ne ah,sakit tul!..nak berbuka,tak sanggup.hehe.Jadi,rehat-rehat je dulu.sambil update pasal giveaway tue.pemenang da ada,cuma baru tiga orang je yang sent msg dkt FB...yang dua sila-sila sent cepat oke?.

hati I neyh meronta-ronta nak balik Kudat.sekarang tunggu je pakcik tu datang amik kat rumah ne,tak larat nak pegi terminal sana...huhuhuhu.

mood: nak balik kampung,nak kemas ruma,nak lepak dengan adik-adik,nak buat kuih tuk raya,nak hias bilik tuk majlis tunang.oke yang LAST tu tipu,tu lama lagi.wakakaka. #saje je,manatau de orang nak ajak kita tunang..ooo,awak,saya harap awak baca ini!.cehhhhh.

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*