sahur sahur sahur:)





jom bersahur kalian.
waktu imsak bagi kawasan Kudat,Sabah tak lama je lagi.
tempat korang pula?!....

BTW,today will be busy day for me.
laundry kena siapkan.(dua bakul tue!.nasib ada washer machine).
then,nak gi bank.Urusan-urusan rasmi blog.
eh eh eh,apa ka tu?!...
korang tunggu je ANNOUNCEMENT dari I oke.
[rasa cam nak buat pengumuman raya pulak dah!].

then,teman adik lelaki pegi bergambar pasport pulak.
dia nak join football tournament after UPSR ke bila tu,I tak ingat dah.
tu yang nak ada gambar pasport untuk urusan pendaftaran.

then,jalan-jalan-cari-makanan kat bazaar ramadhan.
.nak makan martabak arh,kena cari neyh!....


psttt..nak edit blog dalam minggu neyh.
korang rasa mana oke antara pilihan ne:..

1) pink dengan putih 
2) pink dengan hitam
3) pink.
4) any suggestion?!..hehehe

p.s: takde ke yang nak belanja I berbuka hari ne ke esok ke lusa ke?..hehehe

{ 8 comments.. read them below or add one }

Unknown Unknown 15 August, 2011
yg penting ada pink! i like...sifu pandai edit2 design takpelah..kihkih
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 15 August, 2011
@Cik Azizah....komfirm pink.hehehe.ne yang kepala tengah serabut fikir.kadang2x otak designer puwn kena asah lebih...hikhikhik
Fadzmie Fadzmie 15 August, 2011
kalau aku ni cewek-cewek kan eca, aku pilih pink-putih. Pink-hitam pun buli bah, tapi nampak macam gothic pinkish sikit. Hehe.
zaza ismail zaza ismail 15 August, 2011
pink hitam ok gak..huhu
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 15 August, 2011
@Fadzmie Mohamad..baru terfikir mau tukar pg pink+hitam...uda ko ckp gothic.xjadi la..ahahaha
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 15 August, 2011
@Zaza Zafran...ne yg tgh fikir2 nak tukar.hehehe
akemi yukiko delarose akemi yukiko delarose 15 August, 2011
num 2 caaa..pink hitam!! hihihihhii

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*