ANON datang blog,kau ada?!


^_ASSALAMMUALAIKUM_^

ini alkisah anon datang blog.Bila bercakap mengenai anon,teringat lak,pelbagai kisah rakan-rakan blogger yang lain,ada yang dikritik hebat oleh anon sehingga mematahkan semangat untuk terus berblog...Syukur je la dah setahun lebih berblog ne,ada gak anon yang sudi DROP COMMENT.Nasib la tak kritik yang bukan-bukan.Tapi,kritikan inilah yang sebenarnya menaikkan semangat kita kan?.Betul ke tidak?...hikhikhik.

Ini kisah anon datang komen dekat blog I,tapi komen beliau ne,dekat ruangan SPAM.errrr >.<"
*tak publish lagi weiii,tapi nak bagi korang tengok hasil printscreen ok*

anon cakap:I would like to thnkx for your efforts you've set in composing this website. I'm hoping the same high-grade web site article from you in the upcoming as well. In fact your creative producing abilities has inspired me to obtain my own website now. Genuinely the running a blog is spreading its wings quickly. Your write up is really a great example of it

eca cakap: wow,speechless but thanks so much X_______X"






2 comments.. read them below or add one

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*