cuti raya dah habis...cuti sem tinggal dua minggu lagi.



^_ASSALAMMUALAIKUM_^

cehhh,panjang gila tajuk entry tu.watdehel la sangatkan +.+"

keberadaan sekarang di ruang tamu ke-2,di depan TV LCD LG,menonton Dragon Ball yang ada 7biji kesemuanya.cehhh,apa kes I tengok DB?!.Adik I oke,,dia PONTENG hari ini.woit APEK,lu minggu depan nak UPSR,ada hati nak PONTENG-PONTENG.pastu,boleh REQUEST nak telur goreng dengan I.I puwn tengah tak berapa nak sihat neyh >,<".

eh eh,raya ada lagi beberapa minggu,SYAWAL tak habis lagi.tapi kakak & abang I dah balik ke tempat tinggal masing-masing.Sekarang pun,I dengan family yang lain dah balik Kudat,parents dah start keje balik.Adik-adik start belajar balik.I?!.cuti ada dua minggu lagi bai!..lepas tu,takkan ada cuti panjang macam ini sehingga TAHUN HADAPAN,diulang TAHUN HADAPAN oke.sekali lagi TAHUN HADAPAN.grrrrrr.So,sesapa nak datang SABAH hujung tahun ne,nak ajak I cuti-cuti,bolehlah CALLING2x...tak cam hari tu,masa Cik Azizah datang Sabah,tak dapat jumpa,sebab time tu I dekat kampung...sayangnyeee..takpe takpe,nanti DATANG LAGI cik akak oiii..hehehe.hujung tahun boleh tak?!.

hujung tahun neyh,ramai sedara-mara I nak kawen,dah tu kawen timing-timing my STUDY WEEK pula,camna  nak ATTEND neyh?!..ngeeee.bercakap pasal kawen,semalam abang sepupu I baru je melangsungkan majlis persandingan beliau dan isteri tercinta dekat Dewan Kota Marudu.[nanti I update entry basi k].Giliran I bila pula?!.hehehe,baii...lu kumpul duit banyak-banyak bai,cepat-cepat masuk minang,boleh tak?![oke,sumpah gedik.study tak habis lagi daa gatai nak kawen]..maaf,identiti si dia terpaksa dirahsiakan,takut dia lagi popular dops!.

oklah...nak masak dulu,dah tak puasa ne,rutin harian masak tengahhari kembali lagi.argggh,tak suka la!.


*wa lupa,ada orang buat tempahan edit blog,dari bulan pose ari tu tak siap lagi*
cuti raya dah habis...cuti sem tinggal dua minggu lagi.

4 comments.. read them below or add one

AnonymousAnonymous 05 September, 2011
laku ke tempahan edit blog ko tu??haha
Unknown Unknown 05 September, 2011
rajin tul memasak.. nak tumpang makan bole?
Fadzmie Fadzmie 06 September, 2011
Nda mau datang beraya pi rumah aku ka Eca? Haha.

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*